Juliano Latupeirissa
Adviseur

“Wie open staat voor verandering, staat open voor groei.”

Levenslustig, sociaal en vrolijk zijn woorden die een beeld geven van wie ik ben. Avontuur zit in mijn bloed, ik heb twee keer door Aziƫ gebackpackt voor langere tijd. De nieuwe ervaringen en verschillende culturen die je leert kennen geven mij energie. Naast mijn liefde voor reizen, vind je me vaak in de sportschool, waar ik helemaal op ga in mijn workout. Muziek luisteren is een andere grote passie, en niets geeft me meer voldoening dan hard trainen terwijl ik luister naar mijn favoriete nummers voor een workout.

Wat mijn werk betreft, ben ik eerlijk, luister ik goed en stel ik kritische vragen om tot de kern van de zaak te komen. Mijn empathisch vermogen en mijn enthousiasme voor het aangaan van gesprekken maken mij een waardevolle partner voor mijn klanten. Ik ben altijd gedreven om te leren en te groeien, wat mij constant naar nieuwe hoogten brengt.

Op weg naar successen!

Bij CAN voel ik me thuis in een cultuur van vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Ik waardeer de diversiteit in mijn werk, waar elke dag anders is door de verschillende klanten die op mijn pad komen. Het geeft me een goed gevoel om mijn agenda zelf te kunnen beheren, en ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om succesvol te zijn door goed werk te leveren. Samen met CertificeringsAdvies Nederland streef ik naar mooie resultaten!

Facts

09-05-1994
Vught
Sportief
Avonturier
CAN-speler sinds 01-04-2021

Soortgelijke spelers

Laurens Hekkink

Adviseur

Tobias op den Brouw

Manager Advies

Robin van der Steen

Adviseur

Bradley Luijten

Adviseur