Bradley Luijten
Adviseur

“Anderen helpen met (digitale) bedrijfsvoering”

Mijn naam is Bradley Luijten. Ik ben een vriendelijk en ambitieus persoon, die er zakelijk van houdt om andere mensen te helpen binnen hun (digitale) bedrijfsvoering. In mijn vrije tijd geniet ik van het afspreken met vrienden of kennissen, surfen (op het internet), boeken lezen, voetballen of zelfs padellen. Als het weer in Nederland het toelaat, is een terrasbezoek of een zomerse BBQ ook een van mijn voorkeuren.

Mijn passie voor Informatiebeveiliging strekt zich uit tot alle facetten van dit vakgebied. Als Adviseur Informatiebeveiliging met een bedrijfskundige achtergrond, beschik ik over gevarieerde kennis van zowel technische als zakelijke aspecten. Dit stelt mij in staat om waardevolle gesprekken te voeren met organisaties, waarbij ik op een analytische wijze de brug sla tussen (het beveiligen van) informatie of technologie met de huidige- en verbeterde bedrijfsvoering.

Informatiebeveiliging naar een hoger niveau tillen

Mijn persoonlijke doel is om organisaties te helpen, door bij voorkeur, de informatiebeveiliging samen naar een hoger niveau te tillen. Dit doe ik met plezier, vastberadenheid en een specifieke focus voor de desbetreffende organisatie. Voor mij persoonlijk is het continue verbeteren van informatiebeveiliging een oplossing voor de lange termijn, omdat het beveiligen van informatie zeker niet iets is wat je tijdelijk doet en na verloop van tijd niet meer. Voor mij is het continu beveiligen van informatie ook geen individuele sport maar een echte teamsport, waarbij samenwerking en continu-verbetering centraal staan.

Facts

Goirle
CAN speler sinds 01-03-2024
31-10-1996
HBO Bedrijfskunde/Business Administration
Voetbal

Soortgelijke spelers

Laurens Hekkink

Adviseur

Tobias op den Brouw

Manager Advies

Robin van der Steen

Adviseur