Werken bij CAN

Groeien, ontwikkelen, ambities

Mooie woorden: groeien, ontwikkelen en ambities. Maar zeker geen loze woorden! Bij CAN werken we iedere dag hard om onze organisatie verder te laten groeien. En wanneer de organisatie groeit, dan kunnen mensen in de organisatie natuurlijk meegroeien. Of andersom? Jazeker. Wanneer jij als speler groeit, dromen najaagt en uitdagingen aangaat dan lift de organisatie daar natuurlijk op mee. Hoe beter de spelers, hoe sterker het team en des te grootser de club! Jaja, leuk gezegd. Hoe dan? Nou we kunnen je daarover natuurlijk niet alles vertellen in een paar zinnen.

Wat we hier al wel kunnen melden is dat we werken met een strategie-roadmap met ambitieuze organisatiedoelen voor de komende jaren en daarnaast werken we met onze ‘CAN groeiversneller’ waarin jij actief invulling geeft aan jouw groei als CAN speler. Zoiets dus… maar wil je alle tactische details weten? Kijk dan vooral eens rond op onze Teamtalk pagina waar je inspirerende (groei)verhalen vindt zoals ‘de workation van Mariël’ of ‘het groeipad van Eline’. Of kom gerust eens op de koffie in ons clubhuis. Daar praten we je graag bij over onze CAN-tastische droomclub!

Lees teamtalk

Positiespel

Bij CAN werken we volgens een bepaald positiespel, namelijk in een rollenmatrix. Dat betekent dat je een primaire positie hebt zoals adviseur, branchemanager, marketeer, management-assistent etc., maar dat je daarnaast ook nog uit je zone kunt spelen in de vorm van een secundaire positie die je kunt invullen om de CAN club of jezelf en je teamgenoten te helpen met groeien. Wat zijn dat dan voor posities? Nou, dat kan vanalles zijn! Zo zit je in een projectgroep, of ben je actief in onze fun- en feestcommissie CAN2Gether of je zet juist twee petten op en doet van beide rollen een beetje etc. Meer over die groepen en onze rollenmatrix lees je op de pagina over ons CAN model.

Bekijk CAN model

Work hard, play hard

Bekende quote, dus zeker niet vernieuwend. Wat wel vernieuwend is, is de manier waarop wij met elkaar (samen)werken in ons unieke CAN model. En wat te denken van ons clubhuis? Hadden we daar al over verteld? Vast wel! Maar we zijn er zo trots op dat we het gewoon nog een keer doen: onze locatie in ’s-Hertogenbosch is namelijk een ontmoetingsplek voor fans en spelers waar je energie van krijgt. De ideale combi van heerlijk werken en lekker work-outen. Tafeltennis, tafelvoetbal, Playstation, boksen of even lekker ringhangen. Het kan er allemaal. Zo! Die combi maakt dat wij met recht mogen zeggen: work hard, play hard!

Bekijk clubhuis
CAN Clubhuis Playstation Nelis en Steven

De CAN-sfeer

Binnen CAN hechten we veel waarde aan onze cultuur. Bij ons zeggen we geen u en hebben we geen moeilijke organisatielagen. We proberen iedereen binnen ons clubhuis een warm en welkom gevoel te geven, zodat iedereen zichzelf kan zijn. Het maakt ons dus niet uit of je net van school komt of al jaren werkervaring hebt, ieders mening en stem telt even zwaar. Naast onze inzet voor CAN staat onze eigen persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. Rivaliteit is er dus niet. Tenminste, niet op werkgebied dan. Tijdens een potje tafeltennis of Fifa in ons clubhuis zetten we collegialiteit even aan de kant en moet én zal de tegenspeler verslagen worden!

De informele sfeer maakt dat er tussen het werken door ook veel ruimte is om lol te maken. Soms gepland, soms ongepland. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? We hebben wat leuke bloopers verzameld om je een kijkje achter de schermen te geven:

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

3 april 2024

Aan tafel met Nelis (Q1-2024)

Een nieuw jaar… betekent een nieuwe ronde aan tafel met Nelis! Elk kwartaal blik ik daarin terug op de afgelopen maanden en blik ik vooruit naar wat komen gaat. Wat is er ontwikkeld, wat waren hoogtepunten, wat vraagt om verbetering en wat zijn de plannen en doelen voor de komende tijd? In deze vaste rubriek […]

27 maart 2024

De kracht van een sterk werkgeversmerk? Cultuur is het antwoord!

Wat zijn de overeenkomsten tussen CertificeringsAdvies Nederland (CAN) en AFAS…? Nou, dat zijn er misschien wel meer dan je denkt! Oké, AFAS is inderdaad een mega bedrijf met meer dan 600 medewerkers, tegenover zo’n 30 CAN-spelers. En ja, AFAS heeft inderdaad ook meer dan 12.000 klanten waar we bij CAN (vooralsnog) alleen nog maar over […]

20 maart 2024

‘Step’s lekker deur!’ – CAN Do activiteit Q1-2024

Vrijdag 15 maart 2024, de dag waarop de nagenoeg volledige CAN-club kennis ging maken met de vestigingsplaats van ons hoofdkantoor ’s-Hertogenbosch! Vorig jaar was de CAN-club ook al eens in de Bossche binnenstad, maar waar zij dat toen deed per sup op het water was het nu tijd om de mooie historische binnenstad te ontdekken […]