Werken bij CAN

Groeien, ontwikkelen, ambities

Mooie woorden: groeien, ontwikkelen en ambities. Maar zeker geen loze woorden! Bij CAN werken we iedere dag hard om onze organisatie verder te laten groeien. En wanneer de organisatie groeit, dan kunnen mensen in de organisatie natuurlijk meegroeien. Of andersom? Jazeker. Wanneer jij als speler groeit, dromen najaagt en uitdagingen aangaat dan lift de organisatie daar natuurlijk op mee. Hoe beter de spelers, hoe sterker het team en des te grootser de club! Jaja, leuk gezegd. Hoe dan? Nou we kunnen je daarover natuurlijk niet alles vertellen in een paar zinnen.

Wat we hier al wel kunnen melden is dat we werken met een strategie-roadmap met ambitieuze organisatiedoelen voor de komende jaren en daarnaast werken we met onze ‘CAN groeiversneller’ waarin jij actief invulling geeft aan jouw groei als CAN speler. Zoiets dus… maar wil je alle tactische details weten? Kijk dan vooral eens rond op onze Teamtalk pagina waar je inspirerende (groei)verhalen vindt zoals ‘de workation van Mariël’ of ‘het groeipad van Eline’. Of kom gerust eens op de koffie in ons clubhuis. Daar praten we je graag bij over onze CAN-tastische droomclub!

Lees teamtalk

Positiespel

Bij CAN werken we volgens een bepaald positiespel, namelijk in een rollenmatrix. Dat betekent dat je een primaire positie hebt zoals adviseur, branchemanager, marketeer, management-assistent etc., maar dat je daarnaast ook nog uit je zone kunt spelen in de vorm van een secundaire positie die je kunt invullen om de CAN club of jezelf en je teamgenoten te helpen met groeien. Wat zijn dat dan voor posities? Nou, dat kan vanalles zijn! Zo zit je in een projectgroep, of ben je actief in onze fun- en feestcommissie CAN2Gether of je zet juist twee petten op en doet van beide rollen een beetje etc. Meer over die groepen en onze rollenmatrix lees je op de pagina over ons CAN model.

Bekijk CAN model

Work hard, play hard

Bekende quote, dus zeker niet vernieuwend. Wat wel vernieuwend is, is de manier waarop wij met elkaar (samen)werken in ons unieke CAN model. En wat te denken van ons clubhuis? Hadden we daar al over verteld? Vast wel! Maar we zijn er zo trots op dat we het gewoon nog een keer doen: onze locatie in ’s-Hertogenbosch is namelijk een ontmoetingsplek voor fans en spelers waar je energie van krijgt. De ideale combi van heerlijk werken en lekker work-outen. Tafeltennis, tafelvoetbal, Playstation, boksen of even lekker ringhangen. Het kan er allemaal. Zo! Die combi maakt dat wij met recht mogen zeggen: work hard, play hard!

Bekijk clubhuis
CAN Clubhuis Playstation Nelis en Steven

De CAN-sfeer

Binnen CAN hechten we veel waarde aan onze cultuur. Bij ons zeggen we geen u en hebben we geen moeilijke organisatielagen. We proberen iedereen binnen ons clubhuis een warm en welkom gevoel te geven, zodat iedereen zichzelf kan zijn. Het maakt ons dus niet uit of je net van school komt of al jaren werkervaring hebt, ieders mening en stem telt even zwaar. Naast onze inzet voor CAN staat onze eigen persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. Rivaliteit is er dus niet. Tenminste, niet op werkgebied dan. Tijdens een potje tafeltennis of Fifa in ons clubhuis zetten we collegialiteit even aan de kant en moet én zal de tegenspeler verslagen worden!

De informele sfeer maakt dat er tussen het werken door ook veel ruimte is om lol te maken. Soms gepland, soms ongepland. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? We hebben wat leuke bloopers verzameld om je een kijkje achter de schermen te geven:

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

4 juni 2024

Kick-off CAN sportzomer 2024

Eens in de zoveel tijd verzorgt fun- en feestcommissie CAN2Gether (C2G) een upgrade van het maandelijkse CAN café. Dit keer vierden wij met zijn allen de aftrap van de sportzomer. En wel met een zelfgemaakte sport-pubquiz, Hollandse hapjes, een oranje cocktail en niemand verliet het clubhuis zonder een goodiebag vol met oranje spulletjes om deze […]

1 mei 2024

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

Een jaar werkzaam binnen CAN: een mooie mijlpaal om bij stil te staan! Op 1 mei 2023 startte mijn avontuur binnen de CAN Club in ’s-Hertogenbosch, dus een mooie gelegenheid om vandaag terug te blikken op de afgelopen 12 maanden. Wat waren mijn ervaringen, hoogtepunten en de lessen die ik het afgelopen jaar heb geleerd […]

23 april 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

Binnen onze CAN Club staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Zo leren we veel van elkaar door bijvoorbeeld een dag met collega’s mee te gaan. Maar wat als je je ergens in wilt ontwikkelen, maar daar intern geen sparringspartners voor zijn? Dan ga je natuurlijk extern verder kijken! Om die reden heb ik op […]