FAQ

Hebben jullie standaard werktijden?

Als fulltimer in onze selectie heb je een 40-urige werkweek. Binnen onze kaders en afspraken is je werktijd flexibel in te vullen. We gaan er vanuit, op basis van vertrouwen, dat jij daarin je verantwoordelijkheid neemt. Het is vanzelfsprekend dat er bezetting in ons clubhuis is, dat de centrale telefoonlijn wordt opgenomen en wanneer er sales-, klant- of interne afspraken zijn, dan is het logisch dat je daarbij aanwezig bent. Wanneer jouw agenda het toelaat krijg je, binnen onze kaders en in overleg met je directe collega’s, echter de vrijheid om te werken waar en wanneer jij wilt. Overdag even een uurtje (sport)pauze, in de avond nog wat uurtjes knallen of een keer op je thuiswerkplek in alle vroegte beginnen? Moet prima kunnen lijkt ons!

Mag ik bij CAN thuiswerken?

Het antwoord is ja! Bij CAN mag je thuiswerken. Fulltime? Dat kan, maar wij zijn er van overtuigd dat je dan een portie energie misloopt! Hoezo dat? Nou bij CAN hebben we een heel tof clubhuis ingericht aan de Bruistensingel 400 in ‘s-Hertogenbosch. In dat clubhuis kun je niet alleen komen om (samen) te werken, maar ook om te overleggen, te brainstormen, koffie te drinken, events en presentaties te organiseren of bij te wonen en om een potje te tafeltennissen, tafelvoetballen of je uit te leven op de Playstation. Dat mis je dus allemaal wanneer je alleen maar thuiswerkt. Kortom, wij denken dat je op zoek moet naar een gezonde balans tussen thuiswerken, werken in ons clubhuis en, wanneer dat bij je functie hoort, werken bij de klant op locatie. Zo houd je een gezonde binding met de club en de andere spelers uit de selectie!

Meer lezen over ons toffe clubhuis? Onze ontmoetingsplek waar je energie van krijgt? Bekijk dan dit blogartikel:

Ons clubhuis

Hoeveel vakantiedagen krijg ik bij CAN?

Bij CAN krijg je standaard 27 vakantiedagen. Daarvan worden er 2 vakantiedagen collectief ingevuld, oftewel dan geven we de hele spelersgroep vrijaf. Deze 2 collectieve verlofdagen worden aan het begin van het jaar bepaald. De overige 25 mag je, uiteraard in overleg met je directe collega’s en binnen de kaders die we met elkaar afspreken, naar eigen wens inzetten.

Waar is CAN gevestigd?

Het hoofdkantoor, genaamd ons clubhuis, van CertificeringsAdvies Nederland is gevestigd aan de Bruistensingel 400 in ‘s-Hertogenbosch. Wanneer je solliciteert op een binnendienst functie dan werk je dus een deel van je werktijd vanaf die locatie. Wanneer je solliciteert op een functie in de buitendienst zoals salesmanager of adviseur, dan ben je wat meer landelijk inzetbaar en werk je voornamelijk of regelmatig bij de klant op locatie. Daarnaast combineer je dat met thuiswerken en af en toe een dagje in ons clubhuis in ‘s-Hertogenbosch werken. Ook wanneer we een uitje, CAN cafĂ©, kennisavond of workshop hebben is ons clubhuis the place to be!

Krijg ik een laptop als ik bij CAN kom werken?

Iedereen die bij CAN komt werken krijgt een laptop om zijn werkzaamheden op uit te voeren. Voor functies in de sales en adviesfuncties wordt er ook een telefoon beschikbaar gesteld om het contact met onze leads en klanten te onderhouden.

Krijg ik een (lease)auto bij CAN?

Dat ligt eraan. Wanneer je als adviseur of salesmanager bij CAN komt werken, dan krijg je een leaseauto. Je bent immers regelmatig onderweg naar leads of klanten voor het (uit)voeren van salesgesprekken of opdrachten. Wanneer je in een andere functie werkzaam bent bij CAN, die onder de binnendienst valt, dan krijg je geen leaseauto en wordt verwacht dat je op eigen gelegenheid naar ons clubhuis in ‘s-Hertogenbosch komt. Uiteraard staat daar voor woon-werkverkeer en overige dienstreizen wel een reiskostenvergoeding tegenover.

Wat is de gemiddelde leeftijd bij CAN?

Bij CAN ligt de gemiddelde leeftijd op 35 jaar. Zo hebben we een hele club mensen in dienst tussen de 20 en 35 jaar, maar daarnaast ook zeker een aantal mensen die de 35 gepasseerd zijn. Onze oudste medewerker mag bijna met pensioen, maar is daar wel een uitzondering in. Al met al is het een gezonde mix van talent en ervaring.

En als je dat ook nog wilt weten: we hebben op dit moment net wat meer mannen in dienst dan vrouwen.

Wat voor software gebruiken jullie om intern (samen) te werken?

Bij CAN maken we gebruik van het ERP-systeem AFAS. Daarin is onze CRM en HR ondergebracht. Daarnaast werken we met elkaar samen binnen Microsoft TEAMS. Chatten, videobellen, posten, bestanden opslaan: het kan allemaal via Teams. Zo sta je op zakelijke wijze altijd in contact met je collega’s, waar ze ook zijn.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag die hier niet tussenstaat? Maar ben je toch wel heel benieuwd naar het antwoord? No problem! Geef ons een mailtje via info@certificeringsadvies.nl of bel even naar 085 487 99 72. Wij beantwoorden de vraag graag voor je.

Neem contact op
Robin