Sollicitatieproces

Onze
selectieprocedure

Ons scoutingapparaat is dag en nacht scherp! We willen natuurlijk de beste spelers binnenhalen. Wanneer je solliciteert bij CAN, streven we ernaar om je supersnel van een reactie te voorzien. Hoe snel? Bekijk hieronder hoe het sollicitatieproces stap voor stap in zijn werk gaat.

Nu al overtuigd? Laat het ons weten en scoor vandaag nog een plek in onze basisopstelling!

Stap 1: Beoordelen sollicitatie

Voor iedere positie hebben we een specialist in dienst die uitstekend kan beoordelen of jouw skills en ambities matchen met onze tactiek. Nadat je bij ons gesolliciteerd hebt, ontvang je uiterlijk binnen twee werkdagen bericht.

Werken op de laptop bij CAN

Stap 2: Pre-screening

Indien dat bericht positief is, vindt er een pre-screening plaats. Dat doen we gewoon telefonisch. Zo houden we de vaart erin. Daarin bespreken we de belangrijkste functie-eisen en andere praktische en tactische zaken.

CAN Bellen

Stap 3: Persoonlijk (kennismakings)gesprek in ons clubhuis

Wanneer wij enthousiast zijn over de pre-screening word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking in ons clubhuis. Bij dat gesprek schuiven twee mogelijk toekomstige teamgenoten van je aan. Tijdens het gesprek praten we over je skills, ambities (van ons beide), ons CAN model, onze club en showen we je natuurlijk ons clubhuis. In dat gesprek krijg jij ook ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen over onze strategie, tactiek en omgang met onze spelersselectie.

Stap 4: De tweede ronde?

Heb je voldoende punten gescoord in de eerste ronde? En heb je zelf ook nog wel zin in een tweede ronde partij? Dan nodigen we je graag uit voor een verdiepend tweede gesprek. Ook daar schuiven weer twee mogelijk toekomstige teamgenoten van je aan. Naast een gesprek krijg je ook de gelegenheid om nog wat andere teamgenoten te ontmoeten. Speel een potje tafeltennis met elkaar of drink rustig een bakje koffie: it’s up to you. Zo ervaar je zelf hoe het is om bij de CAN club te werken.

Stap 5: Arbeidsvoorwaardengesprek

Vonden we de tweede ronde geslaagd? En is het jury-oordeel positief? Dan gaan we om de tafel voor een arbeidsvoorwaardengesprek en zal er een contractvoorstel worden gedaan.

Stap 6: Spelerspresentatie

Is de deal rond? Dan maken we dat graag formeel met het zetten van de handtekeningen. Daarbij word je uitgenodigd in onze persruimte om daar je contract te ondertekenen en je spelerstenue te ontvangen. Welkom bij de CAN club en een prettige wedstrijd!

Kortom: je bent slechts zes stappen verwijderd van werken bij je droomclub! Peanuts voor een marathonloper zoals jij, toch?