De derde helft

Maandelijks CAN Café 

Werken bij CAN, CAN be fun? Meer dan dat zelfs! Le-gen-da-risch. Ken je nog die beelden uit 1998 van het Nederlands elftal met de WK-goal van Dennis Bergkamp met dat commentaar van Jack van Gelder? Nou die verbleken volledig bij de beelden die je nu gaat zien in de video hiernaast!

Even alle gekheid op een stokje. Wat we willen zeggen is dat we bij CAN natuurlijk niet alleen trainen en wedstrijden spelen, maar ook tijd en ruimte maken voor een gezellige derde helft. Zo hebben we elke maand een CAN café in ons clubhuis. Dat is een gezellige Vrij-Mi-Bo met hapje en drankje om even lekker bij te kletsen (of gamen) met de rest van het team.

CAN Do Events

Ieder kwartaal maken we van die borrel een CAN Do event. De invulling daarvan wordt verzorgd door CAN2Gether, onze fun- en feestcommissie. Karten, bowlen, e-sports, pubquizzen, escape room, potten bakken met natuurklei (nee grapje): het is elke keer weer een verrassing wat we gaan doen.

Tot slot sluiten we jaarlijks het jaar in stijl af met een sfeervol kerstevent. En wie afsluit, moet ook openen. Het nieuwe jaar wordt ingeluid met nieuwjaarswensen en -dromen bij een lekker gezamenlijk ontbijtje op de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Zo, dat is een notendop hoe we bij CAN ruimschoots invulling geven aan de derde helft!

Karten met CAN

Ons eigen CAN Beer

Bij een derde helft hoort natuurlijk ook een lekker biertje. En wat is nou toepasselijker dan ons eigen CAN Beer uitschenken. Hebben jullie eigen bier dan? Nou, sterker nog, eigen speciaalbier zelfs. Ons CAN Beer ‘Blonde Rauwdauwer’ (6,5%) is een heerlijk traditioneel-blond bier met een eigen-wijs-karakter. Vol, hoppig, puur van smaak en bovenal ambachtelijk gebrouwen met een stevige persoonlijke touch. En dat proef je!

En waar we het meest trots op zijn: CAN Beer wordt gebrouwen in samenwerking met Rabauw Craft Beer. Een sociale bierbrouwerij waarin een bonte mix van mensen aan het roer staat. Het resultaat: Bier met een eigen-wijs karakter. Net even wat anders dan anderen. Bier dat gestoeld is op de kracht van verbondenheid. Wil je ons CAN Beer een keertje proeven? Kom gerust eens langs in ons clubhuis!

Meer over CAN Beer

Podium F1 racing centre Ajax-Aston Villa
E-sports bril CAN Beer flesjes CAN - Barbecue boot 2