Het CAN clubhuis

Ontmoetingsplek voor fans en spelers

We kunnen er honderduit over vertellen: ons clubhuis aan de Bruistensingel 400 in ‘s-Hertogenbosch. Zoveel… dat je door zou moeten scrollen op deze pagina tot je een ons weegt. Maar goed, soms weten we ook heel goed wanneer we moeten stoppen met praten. We hebben het bescheiden gehouden. Veel liever laten we de beelden spreken, want een beeld zegt soms, maar zeker in dit geval, meer dan 1.000 woorden! Enjoy!

Meet Cruijff & Max!

Wat hebben Johan Cruijff, Liemarvin Bonevacia en Max Verstappen met elkaar gemeen? Nou dat is heel simpel! Ze hebben allemaal een prominente plek in ons CAN clubhuis. Zo staat Max Verstappen midden in ons kantoor symbool voor onze filosofie-woorden ‘groeien’ en ‘inspireren’, schittert Liemarvin Bonevacia met zijn zilveren 4×400 meter estafetteteam op onze meetingruimte in het kader van het woord ‘partner(en)’ en Johan? Nou, die zag dat het goed was. Heel goed zelfs! Cruijff wijst ons op typerende wijze de weg naar vernieuwing en ‘vernieuwen’ dat doen we natuurlijk in onze brainstormruimte. Wil je op de foto met Johan, Max of de zilveren estafettemannen? Ons clubhuis is geopend!

Lees meer
Sport kijken in het CAN clubhuis

Relaxed (samen)werken

In ons clubhuis vind je uiteraard een meetingruimte met een ruime vergadertafel en tv-scherm. Even geen zin in dat zakelijke gedoe? Dan plan je toch lekker een overleg in onze brainstormruimte waar je op ergonomische skippyballen, zitzakken of aan een sta-tafel je work-out af kunt werken. Iets meer plek nodig? In onze eventruimte kun je overleggen met de hele staf of juist een tactische bespreking doen met de hele spelersselectie. It’s your choice! Er is in elk geval genoeg plek om (samen) te werken zoals jij dat wilt!

Op tijd ontspannen

Even genoeg van al die werk-workouts? Neem op tijd een kopje koffie in onze pantry, lees een magazine aan onze stamtafel of daag jezelf en je teamgenoten uit voor wat actie! Wat dacht je van een potje tafeltennis, tafelvoetbal of gamen op de Playstation? Is je energie op? Dan kun je heerlijk bijkomen op onze loungebank waar je lekker kunt zappen door jouw favoriete sportmomenten.

CAN Clubhuis Playstation Nelis en Steven

Kom gerust eens langs!

Ben je enthousiast geworden van de beelden uit ons clubhuis? En wil je het eens met eigen ogen komen bewonderen? Laat het ons weten! De koffie staat voor je klaar.

Neem contact op
CAN clubhuis loungebank Will tafeltennis
Kennisavond Kwaliteit.