Over CertificeringsAdvies Nederland (CAN)

Doel, doelen, doelpunten?

CAN staat voor CertificeringsAdvies Nederland. Waarom? Omdat wij de partner in certificeren zijn. Wij ondersteunen mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Zo helpen we om organisaties slim in te richten, zijn we een inspiratiebron voor de mensen in de organisatie en tillen we kennis en vaardigheden naar een hoger niveau. Op die manier maken we doelen bereikbaar. Met als bekroning: een certificaat, voor mensen en/of organisaties.

Een mond vol, maar het komt erop neer dat we mensen en organisaties begeleiden met het behalen en behouden van certificeringen. Is dat het doel? Nee, het doel is toegevoegde waarde bieden. Het certificaat, zoals ISO 9001, VCA etc., is in onze ogen slechts een middel om een organisatie verder te helpen. Hoe doen we dat dan? Door het leveren van advies-, opleidings- en outsourcingsdiensten aan onze klanten. Wil je daarover meer weten en lezen? Bekijk dan onze corporate website www.certificeringsadvies.nl.

Meer over CAN

Onze geschiedenis

Hoe is dat zover gekomen? Een stukje historie. De roots van CAN liggen in een tweetal bedrijven: SOVO opleiding & advies (since 1985) uit Veghel en Van de Pol Consult (since 2011) uit Opheusden. SOVO is ontstaan uit de ‘Contactgroep Veghelse Ondernemingen’ wat een samenwerkingsverband was tussen bedrijven uit een zuidelijke regio in ondernemend Nederland. Van de Pol Consult, opgericht door de huidige CAN-eigenaar Nelis van de Pol, was een jong en eigen-wijs adviesbureau dat werd gedreven door de wil zich te onderscheiden van de grijze massa aan adviesbureaus. In 2017 zijn de twee partijen gefuseerd tot CertificeringsAdvies Nederland (CAN) en dat maakte dat het beste van twee werelden samenkwam: de ervaring en stabiliteit van SOVO en de daadkracht, energie en vernieuwing van Van de Pol.

CAN eigenaar Nelis van de Pol

Onze filosofie

Oké, genoeg over het verleden. Terug naar het heden en vooral de toekomst! Laten we het eens hebben over onze CAN filosofie. Die is als volgt: ‘Wij zijn een droomclub voor fans en spelers waarbij we de sterren van morgen opleiden’. Dat doen we door focus te leggen op:

  • Groeien: alles wat je aandacht geeft groeit
  • Inspireren: motiveer jezelf om elkaar te inspireren
  • Vernieuwen: creëer de toekomst
  • Partner(en): samen staan we sterk

 

En dat alles is gebaseerd op onze drie V’s. Drie V’s? Yes, VVV, wat staat voor Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen. Dat is de basis waarop we elke dag weer met elkaar (samen)werken. Wil je meer lezen over onze manier van (samen)werken? Bekijk dan de ‘werken bij CAN’ pagina of lees meer over ons CAN model.

Het CAN model
De CAN Filosofie

Onze spelers-selectie

Zoals het een echte (sport)club betaamt is onze scoutingtak altijd op zoek naar de beste spelers. We willen immers een zo sterk mogelijke basisopstelling maken die perfect op elkaar is ingespeeld. Never change a winning team? Nee joh! We kunnen best met een mannetje extra op het middenveld spelen. Zeker als we daardoor meer scoren. Wil je alles weten over onze huidige selectie? Bekijk dan snel de spelerspaspoorten. En ben je benieuwd naar de vrije posities binnen ons team? Klik dan snel door naar de vacatures.

Bekijk selectie

Ons clubhuis

Ons clubhuis is dé ontmoetingsplek voor fans en spelers waar je energie van krijgt! Op onze locatie aan de Bruistensingel 400 in ’s-Hertogenbosch maken we het mogelijk om zowel inspannend als ontspannend bezig te zijn. Huh? Jazeker, je kunt er even lekker achter een bureau kruipen met je laptop, jezelf opsluiten in een stiltecoupé (of treincoupé, ja echt) of even heerlijk brainstormen op een ergonomische skippybal! Maar dat is nog niet alles: wie uit onze selectie daag jij uit voor een potje tafelvoetbal, pingpong, boksen of FIFA op de Playstation? Meer zien van ons clubhuis? Kom gerust eens langs of bekijk snel onze clubhuis pagina!

Bekijk CAN clubhuis

Derde helft

Werken bij CAN is niet alleen trainen en wedstrijden spelen, maar ook tijd en ruimte maken voor een gezellige derde helft. Zo hebben we iedere maand een CAN café. Zoiets als een Vrij-Mi-Bo, maar dan beter. Beter? Jazeker, want wij hebben ons eigen CAN Beer. Een heerlijk blond speciaalbier met een eigen-wijs karakter. Dat maakt de derde helft compleet!

Eens in het kwartaal wordt het CAN café vervangen door een CAN Do event. Karten, bowlen, escape roomen, pubquizzen enz. enz. enz. Ieder kwartaal weer weet onze fun- en feestcommissie CAN2Gether de hele selectie te verrassen met een gaaf, stoer of bijzonder uitje. Teambuilding van de bovenste plank noemen we dat!

Lees meer
CAN Beer fles en glas
CAN - SUP till you DRUP - groepsfoto