Eline Kerkhof
Manager Informatiemanagement

“Stilstand is achteruitgang”

Sporten in teamverband, dat is wat ik in mijn vrije tijd graag doe. Als team streven we ernaar om iedere wedstrijd te winnen en elke keer weer de beste te zijn. Dat gaat met vallen en opstaan, maar het doel is altijd om het beste uit onszelf te halen. Dat teamgevoel en die winnaarsmentaliteit ervaar ik ook binnen CertificeringsAdvies Nederland. Ook daar zijn we continu bezig met onszelf ontwikkelen. Samen tot ideeën komen om de organisatie verder te brengen en elkaar beter te maken is waar ik iedere dag weer vol plezier mee aan de slag ga.

Kennis verbreden

Klantgerichtheid, enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel. Dat zijn de drie eigenschappen die mij karakteriseren. Deze drie eigenschappen komen goed van pas binnen mijn dagelijkse werkzaamheden waarbij ik veel contact heb met (potentiële) klanten. Dat klantcontact, gecombineerd met de diversiteit aan diensten die CertificeringsAdvies Nederland aanbiedt, maken mijn werk erg leuk en afwisselend. Een mooie bijkomstigheid van het brede aanbod aan verschillende certificeringen is dat ik mijn kennis dagelijks verbreed.

Mijn streven is om het beste uit elkaar te halen als team en als organisatie niet stil te blijven staan. Stilstand is immers achteruitgang. In deze branche is het belangrijk dat we blijven vernieuwen. Daarop inspelen met steeds weer nieuwe ideeën geeft mij veel energie.

Facts

17-05-1992
Erp
Hbo-leergang Functioneel Beheer
Padel
Ski-fanaat
CAN-speler sinds 23-01-2012

Soortgelijke spelers

Steven Zwarts

Manager Opleidingen