Jeffrey Hekelaar
Manager Sales

“Goed is niet goed genoeg, goed kan altijd beter!”

Sport loopt als een rode draad door mijn leven, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De sport kent zoveel metaforen in het gewone en zakelijke leven, daar ben ik altijd graag mee bezig en relateer ik veel aan. Ik ben opgegroeid op het voetbalveld en heb wat uitstapjes gemaakt in de zaal, op het handbalveld en op de fiets, maar ik ben nu al meerdere jaren fanatiek hardloper. Diverse keren per jaar een evenement lopen, van 12KM tot halve marathon zijn de doelen waar ik voor train. De hele marathon zal snel volgen!

Bijdragen aan ontwikkeling

Jezelf doelen blijven stellen en deze uitdagender maken, scherper zetten en, beter worden. Dat is de benadering die ik in mijn werk heb en op deze manier ben ik ook graag met bedrijven in gesprek. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een organisatie is waar ik mijn voldoening uithaal en waar ik graag voor op bezoek kom. Een kijkje in de keuken, het bedrijf oprecht leren kennen en meedenken over verbeteringen. En daar vervolgens vanuit CAN de juiste adviseur aan koppelen, dat is waar ik graag mee bezig ben!

Ik geloof daarnaast ook sterk in het CAN model, waarin we werken met elkaar volgens de uitgangspunten vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Een cultuur waarin iedereen elkaar motiveert en gezamenlijk bezig is om ons bedrijf verder te brengen. Enthousiaste mensen die er niet alleen voor zichzelf zitten, maar vooral ook plezier hebben in het met elkaar bereiken van mooie resultaten. Daar sluit ik mij graag bij aan!

Facts

8-03-1988
Oostzaan
Hardlopen
Speciaalbier liefhebber
Ajax-fan
CAN-speler sinds 01-05-2021

Soortgelijke spelers

Rico van den Beemt

Salesmanager