Lisanne Vermeer
Adviseur

“Eén iemand helpen verandert niet de hele wereld, maar het kan wel diens wereld veranderen”

Door mijn grote interesse in hoe het brein werkt en hoe gedachtes ontstaan én worden beïnvloed, heb ik na mijn studie Integrale Veiligheidskunde de master Filosofie en Psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik een passie voor eten, muziek, reizen en vooral nieuwe dingen hierin ontdekken. Denk aan nieuwe culturen en nieuwe manieren om naar de wereld te kijken! Ook ben ik een dierenliefhebber in hart en nieren. Mijn grote wens over een tiental jaren is om een boerderij te hebben en een asiel voor honden en katten op te richten! In de ideale situatie worden al deze punten gecombineerd in een interessant filosofisch gesprek met een vreemde, tijdens een verre reis, genietend van diens bijzondere wereldkeuken met een biertje, wijntje of cocktail én luisterend naar de lokale muziek. Nu student-af, ben ik klaar voor het bedrijfsleven en de structuur en gedrevenheid die hierbij horen. Maaarrr, ik hou nog steeds van de luchtige gezelligheid en spontaniteit dat het studentenleven typeert!

Bewustzijns-ambassadeur

Wat ik heel belangrijk vind is dat iedereen aan het einde van de dag zowel veilig, als tevreden thuiskomt. Dat mensen het gevoel hebben gehoord en gezien te worden en dat er aandacht is voor hun fysieke veiligheid en mentale welzijn. Daarom is een van mijn doelen om een soort bewustzijns-ambassadeur te worden. Om het belang van bijvoorbeeld veiligheidsbewustzijn en kwaliteitsbewustzijn uit te dragen naar organisaties, zodat dit gedachtegoed wordt verspreid en dit uiteindelijk zorgt voor een veiligere omgeving waar iedereen zich vrij kan uiten, respect naar elkaar wordt getoond, iedereen zich gehoord voelt en vooral dat mensen gemotiveerd zijn om aan hun eigen en elkaars veiligheid en welzijn te werken.

Wat mij aanspreekt aan CertificeringsAdvies Nederland is dat er ontzettend veel wordt samengewerkt met partners, met klanten en dat er zo’n open manier van communiceren is. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling maar ook voor de ontwikkeling van het gehele bedrijf. Daarnaast is elke collega ontzettend vriendelijk, behulpzaam en gepassioneerd. Ik geniet er enorm van om mensen gepassioneerd te horen over hun vakgebied. Zo kan elk onderwerp leuk worden, ook al vond je er eerst niks aan. Dit ondersteunt en past heel goed bij mijn kernwaardes die respect, passie en behulpzaamheid uitdragen.

Facts

21-04-1998
Utrecht
Integrale veiligheidskunde
Koken
Paardrijden
CAN-speler sinds 1-04-2024

Soortgelijke spelers

Martijn Jonkers

Adviseur

Thijs Blom

Adviseur

Stijn Sestig

Adviseur