Tamara van Deutekom
Opleidingscoördinator

“Alles is energie”

Dat was immers de eerste quote die in mij opkwam. Maar daarnaast past ook de uitspraak ‘Niet lullen maar poetsen’, ofwel: niet zeggen maar doen, ontzettend bij mij. Beide uitspraken reflecteren op de manier waarop ik in het leven sta. Nuchterder kan voor mij bijna niet. Energie verandert. Je verbindt ermee, het beïnvloedt je keuzes, je laat je erdoor voeden/opleiden en het vertelt je wat de juiste weg is. Wat is de beleving bij beide? Welke energie neem je zelf mee? Waar kunnen we leren, bewustworden en transformeren, zodat we in verbinding met elkaar kunnen staan?

Ik draag graag mijn steentje bij aan een organisatie die zich volop aan het ontwikkelen is, waarbij de 3 V’s van het CAN-model voorop staan: vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Er zijn nog tal van voorbeelden die ik aan dit rijtje kan toevoegen, zoals: verbinden, vooruitgang, vernieuwen, en verrijken. Niet vechten tegen het oude, maar energie steken in het creëren van het nieuwe. Persoonlijk maakt dat me erg enthousiast en het geeft me veel energie!

Vanuit deze kernwaarden werk ik met veel plezier voor CertificeringsAdvies Nederland. Ik ben trots dat ik van dit team deel mag uitmaken! Adviseurs die zich dagelijks inzetten voor onze klanten, collega’s van marketing die super creatief zijn, salesmanagers die continu werken aan relatiebeheer en mijn directe opleidingscollega’s waar ik fijn mee kan sparren. Zo draagt iedereen op zijn of haar manier, samen met de rest van het team, hun steentje bij om deze organisatie verder te ontwikkelen zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Als opleidingscoördinator vind ik het belangrijk dat klanten zich gezien en erkend voelen. Ik denk graag mee en zet me in om een goede klantrelatie op te bouwen. Met een mix van positiviteit, humor en uiteraard punctualiteit tillen we samen met elkaar jouw organisatie naar een hoger niveau.

Met mijn financiële achtergrond ben ik zakelijk ingesteld en administratief sterk. Middels mijn persoonlijkheid hoop ik hiermee een goede mix toe te voegen aan het team. Verder heb ik van jongs af aan verschillende sporten beoefend, zoals handbal, paardrijden, en wedstrijdzwemmen. Tegenwoordig richt ik me meer op mountainbiken en wielrennen, maar mijn interesse voor verschillende sporten zal altijd blijven.

Facts

22-04-1989
's-Hertogenbosch
Mountainbiken
CAN-speler sinds 09-01-2023

Soortgelijke spelers

Alex Greven

e-Learning Developer

Steven Zwarts

Manager Opleidingen