Wendy van de Pol
Administratief Medewerker

“No regrets in life. Just lessons learned”

Als moeder van twee jongens houd ik me in het dagelijks leven veel bezig met activiteiten op de basisschool, met mijn rol als secretaris binnen de oudercommissie van het kinderdagverblijf en met helpen bij activiteiten voor het voetbalteam van mijn oudste zoon. Veel gezelligheid en leuke dingen doen, dat is wat mijn privéleven typeert. Zo sta ik iedere zaterdag langs de lijn mijn zoon aan te moedigen en daarnaast proberen we als gezin zo vaak mogelijk dagjes of weekendjes weg te gaan. We hebben bijvoorbeeld alle vier een Efteling-abonnement, waardoor we regelmatig in het park te vinden zijn. Verder gaan we graag uit eten, plannen we een dagje naar de wellness of kijken we een serie op Netflix of Videoland.

Nauwkeurig, creatief, loyaal, direct, zelfstandig; wat steekwoorden die mij als persoon omschrijven. Ik houd er erg van om creatief bezig te zijn. Een cadeautje of traktatie is hier niet standaard, maar ik maak er graag iets moois van. Feestjes hebben altijd een bepaald thema of bepaalde kleurstelling en kinderfeestjes probeer ik zo leuk mogelijk te organiseren. Zo zijn we laatst naar het Philips stadion van PSV geweest met zeven kinderen. Een erg leuke herinnering!

Van betekenis voor klanten en collega’s

Creativiteit, nauwkeurigheid, dienstverlenend en no nonsense. Dat zijn de kernwaarden waarmee ik mijn werk uitvoer. ‘What you see is what you get’. Ik weet mijn prioriteiten te stellen en probeer zoveel mogelijk mee te denken met de klant om tot een, voor beide partijen, zo goed mogelijke oplossing te komen.

Het werk als administratief medewerker is afwisselend, uitdagend en je bent van betekenis voor klanten en collega’s. Dat is wat in mijn ogen deze functie zo leuk maakt. Bij CertificeringsAdvies Nederland is dit allemaal van toepassing: mijn baan is afwisselend en uitdagend en geen dag is hetzelfde. Dit houdt de functie leuk en sprankelend.

CertificeringsAdvies Nederland is een frisse en ambitieuze organisatie waar een leuke sfeer heerst. Collega’s hebben veel voor elkaar over en de organisatie investeert veel in het personeel en hun ontwikkeling. Het is vernieuwend en verre van hiërarchisch. Heel erg fijn om voor te werken en ik ben er dan ook van overtuigd dat ik me hier, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, in de loop der jaren ga ontwikkelen en verbeteren.

Facts

06-11-1984
Ammerzoden
Creatief
Dagjes uit
CAN-speler sinds 01-04-2022