Léon Brusse
Salesmanager

“Als het plan niet werkt, verander dan het plan maar nooit het doel!”

Mijn naam is Léon Brusse, ik ben getrouwd, heb drie kinderen, een kleinkind en er is een tweede op komst! Nadat ik eerst 10 jaar als accountmanager heb gewerkt in de chemische en petrochemische industrie ben ik terechtgekomen in de opleidingsbranche. Ik heb gewerkt voor o.a. Global Knowledge, KPN, Getronics, Symbol en Trafieq. Ik denk te weten hoe een advies, opleiding en outsourcing club werkt omdat ik in best wat keukens heb mogen kijken en daar vooral ook dingen heb gedaan. Ik ontdek graag hoe ik die ervaring, en het grote en zorgvuldig opgebouwde netwerk, niet alleen in de opleidingsbranche, maar bijvoorbeeld ook in de veiligheidssector binnen HR(M), SHEQ, en op managementniveau, kan inzetten voor CAN.

In mijn vrije tijd maak ik graag stedentrips en verre reizen om nieuwe culturen en mensen te ontmoeten, maar ook om lekker te luieren en even niks te doen. Ik ga graag uit eten (Japans en tapas zijn de favorieten). Zo af en toe heb ik een bevlieging en fotografeer ik erop los. De foto’s van Mik, mijn kleinzoon, zijn momenteel natuurlijk het leukst en nu al niet meer te tellen.

Eerst begrijpen en dan pas begrepen worden

Ik luister actief om te begrijpen en ga graag op zoek naar de achterliggende vraag van een klant of prospect. Waarom beweegt een organisatie zoals deze beweegt? Waarom acteren mensen zoals ze acteren? Kan dit nog efficiënter, beter en leuker? Eerst begrijpen en dan pas begrepen worden. Op gelijkwaardig niveau. Pas dan vertaal ik de drijfveren van een klantorganisatie samen met onze specialisten naar praktische en duurzame oplossingen.

Ik heb gekozen voor CAN omdat ik ook altijd probeer om mensen in beweging te krijgen om zelf hun verantwoording te nemen voor hun eigen ontwikkeling, dit doe ik zowel bij klanten als bij collega’s. Passie, kracht en eenvoud zijn voor mij daarbij altijd al de belangrijkste en meest succesvolle drijfveren geweest. De normen en waarden die als basis gelden voor het CAN-model, Vertrouwen, Vrijheid en Verantwoordelijkheid zijn misschien een nog wel betere vertaling daarvan en spreken mij dan ook enorm aan. Het biedt mij als werknemer, als collega, maar ook in mijn vrije tijd houvast en richting bij de dingen die ik doe.

Facts

16-01-1965
Amersfoort
Reizen
CAN-speler sinds 01-01-2024

Soortgelijke spelers

Rico van den Beemt

Salesmanager

Jeffrey Hekelaar

Manager Sales