27 december 2022

Aan tafel met Nelis (Q4-2022)

Nelis van de Pol

Directeur

Jaja, daar is hij dan! De ‘aan tafel met Nelis’ in de vorm van een video. In deze laatste ‘aan tafel met Nelis’ van 2022 blikken we niet alleen terug op afgelopen kwartaal, maar zelfs op het hele jaar. Wat speelde er? Wat viel op? Wat daagt me uit? Waar zit ruimte voor verbetering? Daarnaast ook alvast een kleine vooruitblik op het volgende kwartaal. Wat zijn onze plannen? En waar kijk ik naar uit? Heb je tijdens het lezen ergens vragen of opmerkingen over? Neem gerust contact met me op via 06-24 841 112 of nelis@certificeringadvies.nl. Veel kijkplezier en natuurlijk prettige feestdagen gewenst!

Q1-2022: Vol energie van start in een inspirerende omgeving
Het eerste kwartaal, en dan zeker in het bijzonder de eerste dagen van het jaar, stonden voor het team van CAN in het teken van werken in een nieuwe omgeving. Op 1 januari werden de deuren van het CAN clubhuis in ’s-Hertogenbosch namelijk geopend. Een inspirerende en sportief ingerichte ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Daarnaast zijn we het jaar 2022 gestart met een bomvolle roadmap. Daar staan mooie projecten op als e-learning verder door ontwikkelen, de employee journey en detachering. Ook samen groeien en ontwikkelen staat in 2022 centraal. Zo zijn we o.a. gaan werken met teamleads, kijken we hoe mensen kunnen doorgroeien en heeft Nelis zelf een nieuwe invulling aan zijn rol gegeven.

Q2-2022: In volle vaart vooruit!
In juli 2022, was het jaar alweer halverwege, maar nog altijd was het motto ‘in volle vaart vooruit’. We hebben in het eerste half jaar veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen, hebben een compleet nieuwe onboardingsgame in AFAS ontwikkeld, zijn aan de slag gegaan met commerciële kwartalen, met de CAN driehoek en hebben diverse mooie projecten mogen doen. Ook is ons clubhuis verder uitgebouwd o.a. door de toevoeging van Tups en daarnaast hebben we met elkaar diverse leuke uitjes gehad zoals de jaarlijkse CAN barbecue, een bezoek aan de brouwer van ons bier, zijn we bij AFAS op bezoek geweest en tot slot is de ‘CAN padel club’ in het leven geroepen.

Q3-2022: Bezoeken aan Ajax en de Formule 1 in Zandvoort
De ‘aan tafel met Nelis’ van het derde kwartaal was wat korter dan de eerdere edities. Dit had natuurlijk alles te maken met de zomervakanties die voor een groot deel in dit kwartaal vallen. Desalniettemin waren er vele mooie en uitdagende projecten over allerlei thema’s. Om al die projecten met de juiste adviseur te bezetten is het van belang dat we binnen de CAN club een ruime variatie aan spelers tot onze beschikking hebben. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe spelers. Verder waren er in dit kwartaal ook weer vele leuke uitjes en succesmomentjes. Wat we daar uit willen lichten is dat we als CAN aanwezig waren bij een aantal Champions League wedstrijden van Ajax en als klap op de vuurpijl met een aantal collega’s op de tribunes in Zandvoort zaten, waar we Max Verstappen naar de overwinning zagen racen. Ons clubhuis bevat inmiddels aardig wat verzamelde fanwear, zoals Ajax vlaggetjes en Max Verstappen artikelen.

Q4-2022: We laten het beeld spreken!
De ’tafel aan Nelis’ van Q4-2022 is een bijzondere. Deze is namelijk in de vorm van een video. Daarin niet enkel een terugblik op afgelopen kwartaal, maar een verzameling van highlights uit 2022. Met bijzondere gasten aan… je raadt het al ’tafel bij Nelis’. De video staat hierboven weergegeven.

Op naar 2023!!

Bij de CAN club kijken we vol nieuwe energie uit naar 2023 wat ook weer een sportief en ambitieus jaar gaat worden! Denk jij na dit inspirerende verhaal ‘dat wil ik meemaken’? Kijk dan snel eens naar onze openstaande posities! Staat er niets passends voor je tussen? We zijn erg benieuwd naar jouw skills en ambities. Laat ons weten hoe jij denkt dat wij elkaar kunnen versterken.

Bekijk vacatures

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Aan tafel met Nelis (Q2-2024)

12 juli 2024

Inspireren? Kersverse adviseur Lisanne pakt de koe bij de horens!

9 juli 2024

De TropiCAN BBQ: Een succes

14 juni 2024