22 april 2022

De derde helft: Teamuitje naar de brouwers van “ons CAN Beer”

Tijdens het teamuitje van dit kwartaal stond ons eigen CAN Beer centraal. CAN Beer wordt gebrouwen in samenwerking met Rabauw Craft Beer. Een sociale bierbrouwerij die met trots, bier en plezier de wereld een stukje mooier wil maken. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen met het hele team hoe dit in zijn werk gaat! Daarom genoten we vrijdag 22 april van een interessante rondleiding en proeverij bij Rabauw Craft Beer in de Brewpub op Strijp-S!

We mochten proeven van zes verschillende proefglaasjes met uiteenlopende bieren. Het resultaat? Ons CAN Beer blijkt toch door velen als lekkerste te worden ervaren! Tijdens het proeven vertelde de eigenaar en begeleider meer over het bijzondere werk dat zij dagelijks doen en hoe het er in de brouwerij aan toe gaat. We sloten de dag af met een gezellig diner waarna we vol inspiratie huiswaarts keerde.

Meer weten over ons CAN Beer? Bekijk;

CAN Beer website

 

Onderstaand een kleine sfeerimpressie van deze gezellige middag;

Join the club?!

Denk je nu, dat is tof, daar wil ik ook deel van uitmaken? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures! Zit er geen passende vacature voor je tussen, maar zie je wel kansen om elkaar te versterken? Laat ons dan weten waarom jij onze selectie kunt versterken. Doe een open sollicitatie of neem contact op.

Vacatures

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Aan tafel met Nelis (Q2-2024)

12 juli 2024

Inspireren? Kersverse adviseur Lisanne pakt de koe bij de horens!

9 juli 2024

De TropiCAN BBQ: Een succes

14 juni 2024