3 februari 2020

De stage van… Elianne Koning

Bij CertificeringsAdvies Nederland hebben we kennis delen hoog in het vaandel staan. Zo delen we ook graag onze kennis met studenten van verschillende disciplines en opleidingen door hen een stageplek aan te bieden. Anderzijds leren we zo ook weer van hen; want ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. In de rubriek ‘De stage van…’ vertellen onze stagiar(e)s over hun ervaringen tijdens hun stageperiode bij CertificeringsAdvies Nederland.

Het woord is aan onze ‘managementassistent stagiaire’ Elianne Koning. Elianne is 18 jaar oud en volgt de opleiding Management Assistent aan het Summa College. Elianne zit in het tweede jaar van haar MBO-studie en heeft onlangs, gedurende 10 maanden, haar meewerkstage volbracht bij CertificeringsAdvies Nederland. In haar ervaringsverhaal vertelt ze over haar ervaringen als managementassistent, de werkzaamheden en de gezellige momenten met collega’s op kantoor.

Hele diverse werkzaamheden

Begin april 2019 ben ik gestart met mijn meewerkstage voor de opleiding managementassistent en dit is meteen goed bevallen! Ik kwam in een klein team terecht waar ik direct mee mocht werken met de dagelijkse werkzaamheden. Voordat ik aan de stage begon verwachtte ik dat ik voornamelijk de schoolopdrachten moest voltooien maar ik kwam er al snel achter dat ik veel meer mocht doen dan dat.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het volledig voorbereiden van de trainingen en opleidingen die het bedrijf verzorgt. Denk hierbij aan het inschrijven van deelnemers en dit administratief verwerken, te woord staan van klanten, klaarmaken van de cursusmaterialen en het klaarzetten van het cursuslokaal. Ik had niet verwacht dat ik zoveel verantwoordelijk zou krijgen; ik heb ook een groot gedeelte van de vaste administratie voor twee grote klanten mogen verzorgen. Hele diverse werkzaamheden dus!

Stage van Elianne Koning

Prettige begeleiding

Tijdens mijn stageperiode heb ik een hele fijne begeleiding gehad van zowel mijn stagebegeleider als mijn directe collega’s. In het begin had ik veel vragen natuurlijk maar in de laatste maanden kon ik volledig zelfstandig vooruit met mijn werkzaamheden, dat was heel prettig. Wanneer ik iets niet begreep namen ze echt de tijd om het uit te leggen.

Aan het einde van het jaar heb ik samen met mijn collega Romy de complete kerstafsluiting verzorgd, die bestond uit een zelf opgezet spel en een uitgebreid kerstbuffet voor alle werknemers van het bedrijf. Dit vond ik denk ik een van de leukste dingen om te doen omdat we de ruimte kregen om alles zelf uit te denken en uit te voeren!

Stage van Elianne Koning

Ik kijk terug op een hele leerzame maar ook gezellige tijd bij CertificeringsAdvies Nederland. Iedereen gaat gezellig met elkaar om en er worden leuke uitjes georganiseerd. Zo zijn we bijvoorbeeld in de zomer naar de foute party geweest met het hele bedrijf en zijn er regelmatig vrijdagmiddagborrels en andere uitjes. Kortom, ik kan het iedereen aanraden hier stage te komen lopen!

Wil jij ook stage lopen bij CAN?

Heb jij, net als Elianne, ook interesse in een stage of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze beschikbare stageplekken op de vacaturepagina.

Vacatures

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024

Aan tafel met Nelis (Q1-2024)

3 april 2024