11 mei 2023

Een impressie van de CAN-sfeer!

Mariël Verwijst

Marketeer

Binnen CAN hechten we veel waarde aan onze CAN filosofie en cultuur. Een goede werksfeer is immers essentieel voor het succes van elke organisatie. Ook voor die van ons dus! Bij CAN zeggen we geen u en hebben we geen moeilijke organisatielagen. Iedereen is welkom in ons clubhuis en kan zichzelf zijn. Het maakt ons niet uit of je net van school komt of al jaren werkervaring hebt, ieders mening en stem telt even zwaar! We zetten ons als CAN team in voor elkaar en voor CAN als organisatie én motiveren en inspireren elkaars persoonlijke ontwikkeling en groei. Geen sprake van rivaliteit dus… nou ja, op werkgebied dan. Tijdens een potje tafeltennis in ons clubhuis zetten we de collegialiteit even aan de kant en gaat het er fel aan toe!

Het CAN model

Goed… dat klinkt allemaal mooi, maar een goede werksfeer creëren is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn wij ons daarvan bewust en hebben we onze filosofie en cultuur, samen met onze structuur, strategie en doelen vastgelegd in ons CAN model. Simpel gezegd is alles bij ons gebaseerd op de drie V’s: vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Het biedt ons kaders, het geeft ons richting en houvast en bovenal maakt het mogelijk dat wij als CAN-spelers zelf aan het stuur zitten. Wil je meer lezen over het CAN model?

Het CAN model
Hybride overleg bij CAN

Proef de CAN-sfeer

Ondanks dat we alles netjes hebben vastgelegd in een uniek model, is de CAN-sfeer ook iets wat je simpelweg ‘moet ervaren’. Het is een heuse beleving (nee, dat liegen we niet). We kunnen alles wel mooi opschrijven, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf een kijkje achter de schermen te nemen! Onlangs hebben we video-opnames gehad met ons hele team, waarbij maar weer eens duidelijk werd dat het woord ‘one-takers’ niet in ons woordenboek voorkomt. Dat zorgde echter wel voor een hoop leuke momenten! We hebben de bloopers (ja een foutje maken, daar kijken wij niet raar van op… hoort ook in die CAN cultuur) voor je verzameld en gebundeld in een video:

Wil jij de CAN-sfeer eens in het echt proeven? Dan ben je altijd van harte welkom voor een kop koffie in ons CAN clubhuis. En kijk ook eens tussen naar onze vrije posities! Staat er niets voor je tussen? No problem! Laat ons weten wat jouw skills zijn en wie weet staan wij straks samen te tafeltennissen in ons clubhuis!

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024

Aan tafel met Nelis (Q1-2024)

3 april 2024