1 mei 2024

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

Hans Voets

Projectmanager

Een jaar werkzaam binnen CAN: een mooie mijlpaal om bij stil te staan! Op 1 mei 2023 startte mijn avontuur binnen de CAN Club in ’s-Hertogenbosch, dus een mooie gelegenheid om vandaag terug te blikken op de afgelopen 12 maanden. Wat waren mijn ervaringen, hoogtepunten en de lessen die ik het afgelopen jaar heb geleerd binnen CAN?

Je bent nu precies een jaar werkzaam binnen CAN, hoe is dit jaar je bevallen?

Afgelopen jaar heb ik ervaren hoe het is om met een groep enthousiaste mensen een club te vormen. Ieder vanuit zijn/haar eigen rol. De drie V’s laten al zien dat het vanuit jezelf moet komen en dat voelt ook meteen vanaf dag één lekker. Lage drempels (als die er al zijn) en snel schakelen met vakspecialisten. Wel heb ik eraan moeten wennen dat veel op afspraak is. Dit was in het begin lastig voor mij, maar in de loop der tijd kwam ik erachter dat het veel efficiënter werkt. Een mooi leermoment! Met de collega’s, waarvan er veel overal en nergens zijn, hebben we leuke activiteiten om toch op bepaalde momenten even het werk los te laten en samen een team te zijn. Daar wordt echt aandacht aan gegeven. Het CAN dus wel!

CAN - Hans Voets - Will van Roosmalen

Wat vind je het leukste aan je werk bij CAN?

Een specifiek favoriet aspect van mijn werk binnen CAN heb ik niet per se, maar ik vind het bijvoorbeeld supertof dat er wordt gedacht in mogelijkheden en dat kansen benut worden. Je zit écht zelf aan het stuur! En daarnaast met hoeveel rust en eigen kwaliteit alle CAN-ners elkaar een positieve drive geven. Tot slot natuurlijk ook niet te vergeten: de laagdrempelige supervette opgezette activiteiten die door een aantal enthousiaste collega’s (onze fun- en feestcommissie: CAN2Gether) worden georganiseerd voor iedereen van CAN die er bij wil/kan zijn!

Wat is je favoriete herinnering binnen de CAN Club van afgelopen jaar?

Zondagochtend 26 november (;

Artikeltip: Daar wordt aan de deur geklopt… van het clubhuis!

Hans - Wendy - Mariel Onderweg

Wat is dat, het CAN-DNA?

In mijn beleving is dat vooral uitgaan van je eigen kracht, maar tegelijkertijd ook de synergie opzoeken met collega’s en krachten bundelen. Door het laagdrempelige contact met iedereen is het helemaal niet teveel gevraagd om iemand om hulp te vragen.

Hoe zou je de CAN-sfeer omschrijven?

Binnen CAN mag én kan ik mezelf zijn. Als ik op kantoor kom, dan voel ik me thuis en ik krijg alle ruimte om mezelf en hetgeen waar ik voor sta verder te ontwikkelen. Niemand voelt zich beter dan een ander, we houden rekening met elkaar en iedereen wordt in zijn/haar waarde gelaten. Kijkend naar de sfeer buiten de kantoortijden om dan zoeken we ook samen de gezelligheid op een inspannende of ontspannende manier op. Iedereen kan en mag meedoen, maar je moet niks! Dat vind ik typerend voor onze CAN-sfeer.

Waar kijk je het meest naar uit in de toekomst?

Vooropgesteld vind ik het fantastisch dat ik het werk dat ik doe, mag doen. Dat probeer ik ook uit te stralen. Vanuit mijn rol als projectmanager bij CAN Keurmerksupport wil ik vooral meenemen dat mensen en organisaties zo dicht mogelijk bij zichzelf (kunnen) blijven. Door intensief samen te werken bouwen we een stevige basis op waar we op verder kunnen bouwen. Toegankelijkheid en de juiste ondersteuning en begeleiding staan hierbij centraal.

Hans - Projectmanager CAN KS

Wat zou je zeggen tegen iemand overweegt te solliciteren bij onze CAN Club?

Op zijn Hans’s zou ik zeggen: “gewoon doen”. Je komt in zo’n warm bad terecht en wordt goed ingewerkt met behulp van een inwerkprogramma. Collega’s van verschillende disciplines maken tijd voor je en zijn oprecht geïnteresseerd. Je krijgt een beeld van wat je collega’s doen, maar je leert ze daardoor ook snel persoonlijk kennen. Dat er écht tijd voor je wordt vrijgemaakt is iets dat je niet vaak ziet. Dus overweeg je om te solliciteren bij CAN, neem dan vooral eens contact met ons op om te kijken of jij ook over het CAN-DNA beschikt!

Bekijk vacatures
Rico en Tobias

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024

Aan tafel met Nelis (Q1-2024)

3 april 2024