24 juni 2022

Een zonnige barbecue met dit jaar 2 grillmasters!

Mariël Verwijst

Marketeer

Ondanks de wisseling van onze fun- en feestcommissie ‘CAN2Gether’ is het een jaarlijks terugkerend CAN Do event: de CAN barbecue. Op vrijdag 17 juni was het eindelijk weer zo ver. Het uitje dat absoluut niet mag ontbreken op onze ‘derde helft’ agenda. En dit keer in ons nieuwe clubhuis met heel wat nieuwe clubspelers! 

Een groei in CAN spelers betekent natuurlijk ook een groei in grillmasters! Waar Rob ons al jarenlang verwent met zijn uitmuntende bakkwaliteiten, werd hij dit jaar vergezeld door onze nieuwe collega Arjen. En dat was een groot succes! Het was heerlijk!

En zoals het een echte sportclub betaamt, werd de barbecue natuurlijk gecombineerd met een sportief element. We hebben er de afgelopen tijd al flink voor geoefend: het allereerste CAN-tafeltennistoernooi! Met als winnaar… nou ja, dat doet er niet toe. Meedoen is belangrijker dan winnen zullen we maar zeggen!

Bijzonder aan deze editie van het jaarlijkse CAN Do event is dat we met het hele team tegelijk het dakterras hebben ingewijd! Een mooie nieuwe aanvulling op ons clubhuis. En mede dankzij het zonnetje dat heerlijk scheen, zat de sfeer er goed in!

Grillmaster - Rob & Arjen

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Kick-off CAN sportzomer 2024

4 juni 2024

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024