4 juni 2024

Kick-off CAN sportzomer 2024

Wendy van de Pol

Administratief Medewerker

Eens in de zoveel tijd verzorgt fun- en feestcommissie CAN2Gether (C2G) een upgrade van het maandelijkse CAN café. Dit keer vierden wij met zijn allen de aftrap van de sportzomer. En wel met een zelfgemaakte sport-pubquiz, Hollandse hapjes, een oranje cocktail en niemand verliet het clubhuis zonder een goodiebag vol met oranje spulletjes om deze zomer goed te kunnen vieren. Ook in de goodiebag; een link naar onze poule waar alle collega’s de uitslagen van het EK voetbal kunnen voorspellen en daarmee kans maken op een leuke prijs!

CAN Club Sportquiz

Het was een vrij pittige quiz met vragen als hoeveel atleten doen er dit jaar mee met de Olympische Spelen? De hoeveelste editie van het EK voetbal start in 2024? En de EK voetbalwedstrijden zullen worden gespeeld in 10 stadions in 10 verschillende Duitse speelsteden. Hoeveel toeschouwerscapaciteit hebben al deze stadions bij elkaar opgeteld? Je snapt wel, de competitie voor de hoofdprijzen was meteen bij vraag 1 al van start. Want wie ging de felbegeerde bowling klok winnen? Uiteindelijk gingen Steven, Nelis en Fenne er met de prijzen vandoor.

Samen Nederland toejuichen tijdens het EK voetbal

Komende maanden staat er nog veel meer leuks op het programma om de sportzomer te vieren. Zo kijken wij met bijna het hele CAN-team de wedstrijd Nederland – Oostenrijk op dinsdag 25 juni, zijn alle sportwedstrijden (EK voetbal, Olympische Spelen, Tour de France etc.) te zien op grote schermen in het clubhuis en organiseren we onze eigen sportieve activiteiten tijdens de TropiCAN BBQ Fiësta in juni. Maar daarover later meer!

Join the club?!

Denk jij na dit sportieve verhaal ‘bij die club wil ik ook horen’? Kijk dan snel eens naar onze openstaande posities! Staat er niets passends voor je tussen? We zijn erg benieuwd naar jouw skills en ambities. Laat ons weten hoe jij denkt dat wij elkaar kunnen versterken.

Vacatures
Sportzomer 2024

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Kick-off CAN sportzomer 2024

4 juni 2024

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024