8 januari 2024

Nieuwjaarsontbijt en -kick-off 2024

Jeffrey Hekelaar

Manager Sales

2024 is alweer een weekje onderweg: tijd voor het, inmiddels traditionele, nieuwjaars-kick-off moment van de CAN club. Ditmaal op 8 januari en, net als twee jaar geleden, in de vorm van een ontbijtsessie in het clubhuis. Om 7.30u verzamelden alle CAN-spelers zich op ons hoofd(sport)complex in ’s-Hertogenbosch. Daar stond een heerlijk en uitgebreid ontbijtje klaar voor iedereen, geregeld door onze CAN2Gether. Terwijl iedereen een lekker bordje eten voor de neus had, trapte Nelis van de Pol het jaar af met een presentatie.

Een nieuw jaar betekent weer nieuwe kansen, maar zeker ook nieuwe doelen. Tijdens 2024 staan binnen de CAN club drie doelen centraal. Kort samengevat komt dit neer op:

1) Groei realiseren

2) Focus op winst

3) De droomclub uitbouwen

Uiteraard is dit intern verder geconcretiseerd. Zowel op hoofdlijnen als in teamdoelen. Elk team binnen CAN – denk aan team CAN Keurmerksupport, team marketing, team sales, team opleidingen, team advies, team bedrijfsbureau – heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het doorvertalen van de hoofddoelstellingen naar teamdoelen (en waar mogelijk ook naar persoonsdoelen).

Groei realiseren

Groeien is één van de kernwoorden van de CAN club. Het is dan ook niet zo gek dat één van de doelstellingen hierop gestoeld is. Alles wat je aandacht geeft groeit immers, of niet Nelis? Wat verstaan we hier voor 2024 dan onder? Nou, onder andere een omzetgroei, maar bijvoorbeeld ook een groei van onze spelersselectie. En als je het over teamdoelen hebt: voor team sales betekent dit bijvoorbeeld een groei in salestarget.

Focus op winst

Ook gericht op winst is een doelstelling gekoppeld. Deze bestaat uit een percentage en betekent onder andere dat er een bepaalde kostenhuishouding is begroot. Dat is niet het enige: ook slim en efficiënt werken staan centraal, want meer werk met toegevoegde waarde gedaan krijgen in minder tijd is natuurlijk ook een vorm van winst. Als je het over teamdoelen hebt, betekent dit bijvoorbeeld dat we onze marketeers voor een deel inzetten voor onze entiteit CAN Keurmerksupport om werk voor klanten te leveren en daarmee deels kostendekkend te zijn.

De droomclub uitbouwen

Met de CAN club willen we een droomclub zijn voor fans en spelers en de sterren van morgen opleiden. Iets wat we niet vandaag zeggen, maar eigenlijk al jaren als stip op de horizon hebben staan. Hoe zit dat precies? Nou, als CAN club faciliteren we allerlei zaken voor onze CAN-spelers. Zowel primaire arbeidsvoorwaarden, maar zeker ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan laptop, telefoon, auto van de zaak, mogelijkheden tot bijwonen van events, opleidingsfaciliteiten etc.) en tertiaire voorwaarden (CAN café borrels, CAN Do events, mogelijkheid tot workation etc.).

Air Crash Investigation - Groepsfoto

Dat alles valt onder het ‘werken bij de CAN club’. Om die droomclub te realiseren willen we dat pakket verder optimaliseren en waar mogelijk uitbouwen. Dat doen we onder andere door onze fun- en feestcommissie CAN2Gether verder te integreren in onze CAN club en met hen de doelstelling ‘verbinden’ verder handen en voeten te geven. Maar ook door te kijken naar verbeterkansen, waaronder de CAN groeiversneller waarmee we bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling verder willen integreren of juist de onboarding van nieuwe spelers sterker willen neerzetten. Spelers maken immers de club, dus vanuit onze visie vinden we het belangrijk om hier ook gevolg aan te geven en zo een zo optimaal mogelijke medewerkersbeleving te creëren.

Al met al zijn de drie jaardoelen, inclusief alle ideeen en elementen die al besloten zijn, nog eens uitgebreid uiteen gezet tijdens de nieuwjaarskick-off. Vervolgens ging iedereen met een flinke dosis energie en hopelijk inspiratie aan de slag. Op naar een mooi CAN-jaar!

Denk jij na het lezen van dit artikel, bij die club wil ik ook horen! Laat ons weten wat je skills zijn of reageer op één van onze openstaande vacatures!

Vacatures

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Kick-off CAN sportzomer 2024

4 juni 2024

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024