6 juli 2023

SUP till you DRUP!

Rowena van de Vossenberg

Manager Marketing

Sup till you DRUP, dat was het thema van onze CAN Do activiteit van het tweede kwartaal van 2023. Je raadt het al: we gingen met de hele CAN club het water op. De Bossche kanalen werden onveilig gemaakt op een heus supboard. En er kan natuurlijk maar één iemand de primeur hebben: deze ronde was het onze CAN-speler Laurens Hekkink die als eerste een frisse duik nam in het heerlijke water. Iets om trots op te zijn Laurens!

Super maar ook… druppen!

Op vrijdag 30 juni stond het langverwachte suppen en barbecueën op een barbecue-boot gepland. Om 15.00u verzamelden de CAN-spelers op de Tramkade 29 in ’s-Hertogenbosch. Daar mochten ze, na een korte instructie, te water! De supboards lagen klaar en stuk voor stuk gingen de spelers het water op. De grote meerderheid hield het echter niet droog. Op sommige momenten tijdens de tocht werd het vooral een sport om elkaar het water in te krijgen. En dat is gelukt!

Barbecue boot

Na een paar uurtjes gesupt te hebben, stonden er twee barbecue-boten klaar. Aansluitend aan het suppen werd er nog twee uur gevaren over de Bossche wateren. Tijdens die tocht kon er genoten worden van een hapje en drankje aan boord. En daarbij mocht de CAN Spotify Playlist natuurlijk niet ontbreken. My heart will go on!

CAN - Suppen - Boot

Join the club?!

Wil jij volgende keer ook deelnemen aan onze toffe CAN Do events? Of wil je stiekem die CAN Spotify lijst eens horen? Laat ons dan weten wat je skills zijn! Bekijk onze openstaande vacatures! Zit er geen passende vacature voor je tussen, maar zie je wel kansen om elkaar te versterken? Laat ons dan weten waarom jij onze selectie kunt versterken. Doe een open sollicitatie of neem contact op.

Bekijk vacatures
CAN - Suppen - Tamara CAN - Suppen 2 CAN - Suppen - Instructie
CAN - SUP till you DRUP - groepsfoto CAN - Barbecue boot - Will en Martijn CAN - Barbecue boot

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Aan tafel met Nelis (Q2-2024)

12 juli 2024

Inspireren? Kersverse adviseur Lisanne pakt de koe bij de horens!

9 juli 2024

De TropiCAN BBQ: Een succes

14 juni 2024