Mariël Verwijst
Marketeer

The best way of learning about anything is by doing

Creatief, optimistisch en nieuwsgierig: drie eigenschappen die mij karakteriseren als persoon. Hoe dat tot uiting komt? Laat ik beginnen met mijn creatieve kant, die zowel in mijn vrije tijd als op werkgebied naar boven komt. Thuis vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om mezelf uren te verliezen in het maken van een schilderij (vaak komt dan ook mijn perfectionistische kant naar boven ;)). Maar ook op werkgebied probeer ik mijn creativiteit in te zetten. Bijvoorbeeld bij het maken van content zoals blogs of video’s (en gelukkig krijg ik daar ook alle ruimte voor!)

Optimistisch? Dus jij ziet overal het positieve van in? Jazeker! Haha, nee ik heb ook écht wel eens een mindere dag. Maar ik sta positief in het leven en ben niet bang om fouten te maken. Daar leren we allemaal weer van, toch? En verder is het leven gewoon nét een stukje gezelliger met een hoop positiviteit.

Last but not least: nieuwsgierigheid. Ook deze eigenschap komt zowel in mijn vrije tijd als op werkgebied naar boven. Zo kan ik bijvoorbeeld nooit wachten (ongeduldig, ik betrap mezelf op steeds meer eigenschappen) om nieuw eten te proberen of onbekende culturen te ontdekken. En op werkgebied komt dit vooral tot uiting door altijd nieuwe dingen te willen leren. Of dat nu binnen mijn vakgebied valt of daarbuiten!

Leergierig

Gestart als afstudeerstagiaire en nu alweer een tijd aan de slag als Marketeer. Een ontzettend mooie start van mijn carrière! Mijn missie is om samen met het team, CertificeringsAdvies Nederland nog verder op de kaart te zetten. En daarnaast natuurlijk om mezelf te ontwikkelen, want na de studie begint het échte werk pas! Ik krijg gelukkig alle vrijheid om alle kneepjes van het vak te leren en erachter te komen welke aspecten van het marketingvak (maar ook daarbuiten) ik wél of juist niet leuk vind.

Binnen de CAN club hangt een ontspannen sfeer waardoor ik ontzettend fijn op mijn plek zit. Door de platte organisatiestructuur heb ik snel en veel contact met al mijn collega’s. En de collega’s die ik een periode wat minder zie, tref ik tijdens het CAN Café wel weer aan de pingpongtafel!

Facts

12-09-1999
Uden
Commerciële Economie
Reizen
CAN-speler sinds 01-12-2020

Soortgelijke spelers

Rowena van de Vossenberg

Manager Marketing

Florian Verschuren

Marketeer