Rowena van de Vossenberg
Manager Marketing

“If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you”

Atletiek, voetbal, mountainbiken, wandelen; allemaal sporten die ik van kinds af aan beoefen. Daarbij vind ik het leuk om doelen te stellen waar je als team of persoon naartoe kunt bouwen. Dat gaat gepaard met het verleggen van grenzen, het aangaan van uitdagingen, discipline, doorzettingsvermogen en natuurlijk de nodige creativiteit, gezelligheid en humor. Eigenlijk allemaal waarden die niet alleen van belang zijn bij het sporten, maar die ook belangrijk zijn in het dagelijkse werk.

Als marketeer combineer ik mijn passie voor marketing en content met de kracht van het internet om het merk CertificeringsAdvies Nederland op de kaart te zetten. De internetwereld is een dynamische wereld, waardoor je als Marketeer op het puntje van je stoel moet zitten om alle ontwikkelen te kunnen bijbenen. Snelheid, daadkracht en aanpassingsvermogen zijn daarbij een vereiste. Niet alleen denken, maar ook durven en vooral doen! Dat is het credo. Uiteraard zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Kansen pakken

In mijn dagelijkse werkzaamheden op het gebied van marketing probeer ik ervoor te zorgen dat CertificeringsAdvies Nederland daar is waar jij als (potentiële) klant naar ons op zoek bent. Goed luisteren naar jouw wensen en behoeften en dat door vertalen naar inspirerende en relevante informatie op verschillende kanalen is wat ik graag wil realiseren.

CertificeringsAdvies Nederland is een ambitieuze club die bestaat uit enthousiaste professionals met veel kennis en kunde op allerlei vakgebieden. De organisatie wil iedere dag beter worden en kansen pakken. Het is erg leuk om samen met een team die uitdaging aan te gaan en als mens en marketeer met die ontwikkeling mee te groeien. Dat triggert enorm en zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier weer aan de slag ga.

Facts

20-04-1986
Gemert
Marketing Management
Atletiek
Ajax-fan
CAN-speler sinds 01-03-2018

Soortgelijke spelers

Mariël Verwijst

Marketeer

Florian Verschuren

Marketeer