14 juni 2024

De TropiCAN BBQ: Een succes

Alex Greven

e-Learning Developer

Vrijdag 14 juni was de zomerse aftrap voor CAN. Het EK Voetbal begon die dag, waar we later deze maanden nog mogen genieten van magische sportevenementen als de Olympische Spelen, Wimbledon en de Tour de France. Onze Fun & Feestcommissie CAN2Gether besloot daarom dat deze kwartaalactiviteit in het teken moest staan van zowel sport als een tropische zomer. Als uiteindelijk het weer niet meezit, moet je er namelijk zelf maar het beste van maken! Om die reden werd er een tropiCAN BBQ georganiseerd, hoe dat er aan toe ging, lees je in dit blog!

Wat stond er op het programma?

Zoals gezegd was het een BBQ zowel een tropisch als een sportief thema. Hierom werd onze Eventruimte volledig omgetoverd tot een Hawaiiaans paradijs vol met leuke tropische spellen. Onder genot van de tropische aankleding, de felgekleurde mocktails en de rustgevende Hawaiiaanse muziek konden de spellen van start gaan.

Tropican BBQ mocktails

De TropiCAN games

“Wat waren dan de spellen?”, vraag je je af. Nou, het waren tropische spellen! We hadden tropisch pitzakwerpen en een flamingo-ringspel, maar ook hoelahoepen en kokosnootbowlen konden niet ontbreken! Dat de kokosnoot (als bowlingbal) de eerste ronde al kapot werd gegooid, mocht de pret natuurlijk niet drukken. Sommige collega’s ontdekten nieuwe talenten van zichzelf. Zo bleek Tobias de koning van de hoelahoep, werd Will omgedoopt tot “Flamingo Will”, was Laurens een kei in pitzakwerpen en bleek Florian een waar bowltalent. Team 3, dat zich vooraf al omdoopte als ‘De Winnaars’, ging er uiteindelijk ook echt met de winst vandoor. Tommy, Thijs, Fenne, Laurens en Alex; nogmaals gefeliciteerd!

Een zonnige BBQ

Na de activiteiten kon ons geluk niet op, want het werd droog! Het was tijd om de barbecue te ontsteken. Vlees- en vegetarische lekkernijen werden door grillmeister Alex op de plaat gelegd, om iedereen van een lekker avondmaal te voorzien. Enkele medewerkers waagden het om ook op het dakterras plaats te nemen, en niet zonder succes; zij werden getrakteerd op een verdiende middagzon. Die hield aan tot half 8, waarna het tijd was om alles weer op te ruimen. Zo was iedereen die dat wilde nog op tijd voor de eerste voetbalwedstrijd van het EK. CAN2Gether, bedankt voor de organisatie!

Tropican BBQ grillmeister Alex

Join the club!

Denk jij na het lezen over deze tropische activiteit ‘bij die club wil ik wel werken’? Kijk dan snel eens naar onze openstaande posities! Staat er niet direct iets passends voor je tussen? We zijn erg benieuwd naar jouw skills en ambities. Laat ons weten hoe jij denkt dat wij elkaar kunnen versterken.

Lees wat de CAN-spelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Aan tafel met Nelis (Q2-2024)

12 juli 2024

Inspireren? Kersverse adviseur Lisanne pakt de koe bij de horens!

9 juli 2024

De TropiCAN BBQ: Een succes

14 juni 2024