24 september 2019

Eline: “Inspirerende dag bij het AFAS Succestival in Leusden”

Rowena van de Vossenberg

Manager Marketing

Op 12 en 13 september 2019 vond de eerste editie van het AFAS Succestival plaats, hét gratis kennisfestival speciaal voor AFAS Beheerders. Onze collega Eline Kerkhof (AFAS Beheerder bij CertificeringsAdvies Nederland) was erbij. Op vrijdag 13 september reisde ze af naar Leusden, naar het hoofdkwartier van AFAS om precies te zijn om daar op het AFAS-terrein een inspirerende middag boordevol kennis, praktische toepassingen en natuurlijk de nodige ontspanning te beleven.

Het maximale uit jezelf en AFAS halen

Het AFAS Succestival, een succesbeheer evenement met alles wat je als beheerder van AFAS software binnen een organisatie nodig hebt om het maximale uit jezelf en de AFAS software te halen. Het Succestival vond buiten, rondom het AFAS kantoor in Leusden, plaats. Met 11 podia, meer dan 80 inhoudelijke sessies, tenten, foodtrucks en live entertainment wist AFAS meer dan 1.000 enthousiaste bezoekers naar deze eerste editie van het klantevent te trekken.

AFAS Succestival 2019

“Een interessante mix van kennissessies”

Eline: “Op de eerste plaats was het AFAS Succestival erg leuk opgezet met allemaal tentjes waarin je sessies kon volgen en mooie aankleding en activiteiten daaromheen. En natuurlijk was er, zoals altijd bij AFAS, ook weer goed voor de inwendige mens gezorgd. Je kon als AFAS Beheerder zelf je dag naar eigen wens samenstellen. Zo waren er ruim 80 sessies waar je uit kon kiezen. Het was een interessante mix van sessies waarbij inhoudelijk werd ingegaan op de praktische toepassing van het AFAS-systeem en van sessies waarbij juist in werd gegaan op het proces eromheen. Denk daarbij aan sessies over timemanagement en verandermanagement waarvan je de informatie kunt gebruiken om je organisatie op een goede manier te veranderen.”

Ontwikkeling van Eline in AFAS

Praktisch toepasbare kennis

Eline vervolgt haar verhaal: “Zelf ben ik onder andere naar een sessie gegaan waarin werd ingezoomd op het maken van een toffe instructievideo waarmee je processen en workflows die je als AFAS Beheerder inricht op een leuke manier kunt presenteren aan je collega’s. Nuttig, want je kunt wel iets bouwen in AFAS, maar het werkt in de praktijk pas echt als je collega’s begrijpen hoe het werkt en als zij het goed toepassen. Verder ben ik naar de sessie ‘van lijstjesmanager naar informatiecommando’ geweest, waarin een uitleg werd gegeven over dashboards en analyses en verschillende soorten informatie. Ook heb ik sessies als ‘autorisatie beheren in AFAS profit’ en ‘project zelf-service’ bijgewoond. Uit alle sessies die ik gevolgd heb, heb ik wel interessante dingen opgepikt die ik weer toe kan passen bij CertificeringsAdvies Nederland.”

Ontwikkelingsreis procesmanagement

Eline’s top drie

Op de vraag wat haar top drie aan sessies is die ze bij het AFAS Succestival heeft bijgewoond, antwoordt Eline als volgt:

  • “Zelf vond ik de sessie over ‘verandermanagement’ het meest interessant. Daarin werd uitgelegd hoe je als AFAS Beheerder bijvoorbeeld de directie overtuigt van bepaalde zaken en hoe je mensen in beweging krijgt binnen de organisatie.
  • Verder heb ik een sessie bijgewoond over timemanagement, die me ook erg aansprak. Daarin werd duidelijk gemaakt dat je, om jezelf te ontwikkelen, voldoende tijd moet besteden aan zaken die niet direct urgent maar wel heel belangrijk zijn. In de praktijk gunnen we onszelf daar namelijk vaak te weinig tijd voor.
  • Tot slot vond ik de sessie over ‘Stkkr’, een AFAS koppeling, leuk om bij te wonen. Het zet je direct aan het denken over hoe je processen nog verder kunt automatiseren.”

 

Eline besluit: “Ik heb een leuke dag gehad in Leusden. Het was daadwerkelijk een dag vol inspiratie en nieuwe ideeën om onze organisatie nog beter te maken!”

Werken op de laptop bij CAN

Meer weten?

Ben je benieuwd naar Eline haar verhalen over Succestival of ben je gewoon nieuwsgierig naar haar functie als AFAS Beheerder en de bijbehorende taken die ze daarvoor uitvoert? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eline vertelt je graag meer over haar rol binnen CertificeringsAdvies Nederland.

Contact

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Kick-off CAN sportzomer 2024

4 juni 2024

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024