6 december 2023

WERKEN én je CLUB volgen in Spanje? Het CAN!

Florian Verschuren

Marketeer

Wat ik leuk vind aan werken bij CAN? Een heleboel dingen. Maar wat ik heel bijzonder vind, is de mogelijkheid om te werken waar en wanneer je wilt. Dit gaat verder dan alleen thuiswerken. Zo zijn “workations” bij ons ook echt een begrip. Werken in een totaal andere omgeving, het CAN! Dat heeft mijn collega Mariël als eens laten zien tijdens haar workation in Spanje. Maar ik ben onlangs ook de landsgrenzen gepasseerd met mijn CAN laptop op zak. Naar Sevilla om precies te zijn. Hoe dat er aan toeging, lees je in dit blog!

¡Hola Sevilla!

Op 24 november stapte ik met twee vrienden in het vliegtuig naar het Iberisch schiereiland. De reden? Mijn club PSV speelde in de Champions League groepsfase uit tegen Sevilla FC. Ik wilde graag deze wedstrijd bezoeken en ook echt wat kunnen zien van de stad, zonder al te veel vakantiedagen te besteden. Daarom mocht ik, in goed overleg, paar dagen in Sevilla werken, zonder vakantiedagen in te leveren. Erg bijzonder! Zeker gezien het hoge Ajax-gehalte bij CAN ;).

Workation Florian Sevilla

Ja, ja “Werken”

Doe je dan ook echt wat, op zo’n workation? Jazeker. Bij CAN werken we volgens de drie V’s: Vrijheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid. Dit zit in onze cultuur verworven. Zo ben ik in de ochtenden gaan werken in de biblioteca van de Universiteit van Sevilla en in de middagen ben ik uitgeweken naar een Starbucks om daar mijn overleggen te houden. Het werken ging eigenlijk hetzelfde als in Nederland. Het enige verschil? In plaats van boterhammen ging ik nu paella op het terras eten tijdens de lunch!

En na het werk?

Na het werk ging ik lekker de stad in. Genieten van de sfeer, het eten en de levendige straten. Dit leidde er toe dat ik de volgende ochtend niet altijd even vroeg weer begon met het werk. Maar ook dit was geen probleem. Ik had namelijk geen afspraken in de ochtend en ’s middags kon ik gewoon langer doorwerken, ideaal!

“2-3”

Zoals eerder gezegd kwam ik natuurlijk om PSV aan te moedigen in deze lastige uitwedstrijd. Na lekker te hebben gegeten op het terras, gingen mijn vrienden en ik gespannen de tocht maken naar het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. De sfeer was fantastisch in het begin, de wedstrijd minder. Nadat Sevilla al vroeg op voorsprong kwam, werd direct na rust de 2-0 binnengeschoten. Het zag er niet goed uit. Maar toen gebeurde er een waar wonder. Een wereldgoal zorgde voor de aansluitingstreffer van PSV: 2-1. Het PSV publiek leefde op en de Sevillanen begonnen stiller te worden. Mijn vrienden en ik gingen echter pas helemaal uit ons dak toen de 2-2 werd gescoord. Toen ook nog de 2-3 werd gemaakt in blessuretijd, had ik geen stem meer over. Gelukkig had ik de dag na de wedstrijd wél vrij genomen. Meetings worden ten slotte toch lastig zonder stem.

Workation Florian Sevilla 2

Een week om nooit te vergeten

Het was een geweldig ervaring om zo tussendoor een weekje Sevilla te kunnen doen, zonder je vakantiedagen op te hoeven maken. Het werken op afstand beviel goed en is iets wat ik in de toekomst vaker wil gaan doen. Ik heb een superweek gehad dankzij CAN en PSV.

Ook werken bij CAN?

Werken bij CAN? Dat is (samen)werken volgens ons eigen CAN model waarin de CAN filosofie centraal staat! Ben je na het lezen van dit blog benieuwd hoe het is om CAN-speler te zijn? Lees dan meer ervaringsverhalen, bekijk onze vacatures of kom gewoon eens langs in ons clubhuis! Wij vertellen je meer over (werken bij) onze organisatie!

Bekijk vacatures

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Kick-off CAN sportzomer 2024

4 juni 2024

Een jaar bij CAN: een warm bad van mogelijkheden en kansen benutten

1 mei 2024

Nieuwe inspiratie opdoen? Hup, naar een andere omgeving!

23 april 2024