3 oktober 2022

Aan tafel met Nelis (Q3-2022)

Nelis van de Pol

Directeur

Ieder kwartaal vliegt voorbij als je het mij vraagt, maar vanwege de vakantieperiode die erin valt geldt dat zeker voor het derde kwartaal. Dat neemt niet weg dat er ook in Q3-2022 weer een heleboel gebeurd is wat ik graag in de rubriek ‘aan tafel met Nelis’ wil vertellen. In deze rubriek blik ik terug op afgelopen kwartaal. Wat speelde er? Wat viel op? Wat daagt me uit? Waar zit ruimte voor verbetering? Daarnaast ook alvast een kleine vooruitblik op het volgende kwartaal. Wat zijn onze plannen? En waar kijk ik naar uit? Heb je tijdens het lezen ergens vragen of opmerkingen over? Neem gerust contact met me op via 06-24 841 112 of nelis@certificeringadvies.nl

Steeds meer spelvarianten

Graag wil ik aftrappen met benoemen dat ik er trots op ben dat we binnen onze dienstverlening steeds vaker in aanraking komen met bijzondere en uitdagende projecten. Naast implementatietrajecten rondom normeringen, doen we ook veel projecten gericht op procesoptimalisatie, optimalisatie van managementsystemen en bijvoorbeeld trajecten gericht op het actief betrekken van management binnen een organisatie.

Ook binnen de Arbo & Veiligheidshoek zien we steeds meer varianten terug, zoals het verhogen van veiligheidsbewustzijn, proces- en machineveiligheid, veiligheidskundige ondersteuning op grote bouwprojecten, maar ook het coördineren van een veiligheidsspel bijvoorbeeld. Al met al zit er veel variatie in hetgeen dat we aanbieden aan klanten en kunnen we op steeds meer posities uit de voeten. Mooie ontwikkelingen! Ik ben dan ook benieuwd naar de projecten die we in 2022 nog meer mogen uitvoeren.

CAN Clubhuis Playstation Nelis en Steven

Om de juiste invulling te kunnen geven aan al die spelvarianten in de vorm van projecten, is het van belang dat we ook de juiste spelers aantrekken bij de CAN club. Daarom wil ik nog een keer onze openstaande posities benoemen. We zijn o.a. (altijd) op zoek naar de volgende spelers:

 

Naast bovenstaande vacatures zijn er nog diverse andere in te vullen posities. Bekijk onze openstaande vacatures voor meer informatie!

Is er geen positie die bij je past, maar ben jij van mening dat jouw skills en ambities wel degelijk toegevoegde waarde voor CAN bieden? Laat mij dan weten hoe we elkaar kunnen versterken. En wie weet zit jij binnenkort aan (de voetbal)tafel in ons clubhuis!

Bekijk vacatures

Mooie transfers!

Ondertussen zijn er ook weer een aantal mooie transfers gemaakt naar de CAN club! Zo kijken we uit naar de komst van een nieuwe adviseur informatiebeveiliging die in november gaat starten. Verder hebben we onlangs Rico van den Beemt mogen verwelkomen binnen het salesteam. Zoals hierboven benoemd zijn we druk met ‘new business’, maar het ‘onderhouden’ van onze klanten vinden we minstens zo belangrijk en daar willen we ook graag verdere stappen in maken. Dit kunnen we met de komst van Rico verder concretiseren om op die manier ‘partneren’, wat we hoog in het vaandel hebben staan, nog sterker te benadrukken!

Naast ‘partneren’ zitten ook ‘inspireren’ en ‘vernieuwen’ verweven in ons DNA. Dat doen we graag op zoveel mogelijk manieren. Eén van de tools die we daarvoor inzetten is e-learning. Ik ben dan ook blij om te mogen melden dat Alex Greven onlangs een transfer heeft gemaakt naar de CAN club. Hij gaat aan de slag als e-Learning Developer. Welkom Alex en veel succes!

Shirtpresentatie Rico

Succesmomentjes moeten gevierd worden!

Net als vrijwel iedere (sport)club hebben ook wij regelmatig een succes- of feestmomentje. Zo hebben we afgelopen tijd diverse jubilea kunnen vieren binnen de CAN club van mensen die een mijlpaal behaalden qua dienstjaren. Een bijzondere mijlpaal was er voor Linda Groenendaal, die maar liefst 25 jaar in dienst was. Een hele tijd! Verder hebben we ook geklapt voor mensen die slaagden voor hun opleiding, voor het binnenhalen van gave, nieuwe opdrachten en als kers op de taart, of beter gezegd als discodip op de ijsco, konden we dankzij onze partner AFAS, als bedankje voor een referentie, onlangs lekker smullen bij een heuse ijscokar die tijdens onze derde helft bij ons kantoorpand kwam aanrijden. Erg leuk!

Meer over de 3e helft

Ijscokar derde helft

Samen naar Rangers-Ajax (CL)

Zoals al vaker gezegd houden we bij de CAN club van de juiste balans tussen in- en ontspanning. En als sportieve organisatie vinden we het daarom toepasselijk om af en toe eens een kijkje te nemen in de topsportwereld. Zo bezocht ik samen met collega’s Martijn, Jeffrey en Stijn op 7 september de door Ajax met 4-0 gewonnen Champions League wedstrijd tegen de Rangers.

Ajax-Rangers CL

Onze collega Jeffrey Hekelaar vertelt over deze bijzondere Ajax-avond:
“Het was voor CAN de tweede keer dat we bij een Champions League Wedstrijd in de Arena waren. En vanwege een afmelding, viel ik wederom met mijn neus in de boter. Bijzonder om te benoemen is dat beide wedstrijden waar CAN aanwezig was door Ajax met 4-0 gewonnen zijn. Zo zie je maar, dat ook Ajax CAN nodig heeft voor topresultaten ;). Wat verder nog leuk is om te benoemen is dat Nelis graag OP TIJD aanwezig wilde zijn bij Ajax – Rangers. Onze collega’s Stijn en Martijn hebben daarom in overleg hun klantafspraken wat eerder beëindigd die dag. Gevolg: Nelis, Martijn en Stijn zaten die avond als allereerste op de tribune, in een volledig leeg stadion. Leverde wel een uniek plaatje op!”

Ajax stadion Ajax-Rangers 2022

Samen herinneringen maken bij de F1 in Zandvoort

Wanneer het Formule 1 circus in Nederland neerstrijkt, dan kan de CAN club natuurlijk niet ontbreken. Zo zat ik samen met collega’s Stijn en Thijs van 2 tot 4 september op de tribune in Zandvoort waar we Max op geweldige wijze naar de Grand Prix zege zagen rijden. Fantastisch om mee te mogen maken!

De F1-ervaring van onze collega Thijs Blom:
“Altijd vol spanning voor de buis (of de telefoon als we onderweg zijn) op de zaterdag en zondag als Max Verstappen zijn RB18 door de bochten slingert. Om dit live mee te kunnen maken houdt in dat we weer een vinkje kunnen zetten op de bucketlist. Wij hebben CAN vertegenwoordigd bij de F1 Grand Prix van Zandvoort! Dit is het levende bewijs dat CAN een super organisatie is waar je meer bent dan alleen een medewerker, je maakt samen herinneringen die je nooit meer vergeet!”

F1 Zandvoort GP 2022

En de ervaringen van onze collega Stijn Sestig:
“Ik had het geluk om zowel mee te mogen naar de GP van Zandvoort als naar de Champions League wedstrijd Ajax-Rangers. Naast dat deze leuke tripjes goed passen binnen de sportieve uitstraling van CAN, zorgt dit ook voor binding met collega’s en natuurlijk gave ervaringen. De sfeer bij de Formule 1 was natuurlijk fantastisch! Samen met meer dan 100.000 anderen Max naar de finish juichen, het hele weekend lang. Daarnaast gaf het geluid van de auto’s echt kippenvel. Al met al een super ervaring!”

Fanwear in ons clubhuis

Bij al die sportieve events wordt elke keer wel een leuk aandenken meegenomen. Zo hebben we al verschillende Ajax-vlaggetjes van de Champions League wedstrijden die we hebben bezocht en bij de Formule 1 in Zandvoort hebben we een mooie Red Bull pet en Max Verstappen schoudertas weten te scoren. Inmiddels heeft die verzamelde fanwear een prominent plekje in ons clubhuis gekregen. Ik kijk uit naar de volgende artikelen (en bijbehorende belevenissen) die in onze vitrine komen te staan!

Bekijk clubhuis

Clubhuis vitrine

Proost op Q4

Tot slot proost ik graag met ons Ons CAN Beer op het vierde kwartaal. Dat doe ik op bijzondere wijze, want CAN Beer heeft een nieuwe verpakking. De traditionele fles is ingeruild voor een hip en duurzamer blik. Benieuwd hoe dat eruitziet? Houd onze (sociale) mediakanalen in de gaten!

Terug naar het vierde kwartaal. Dat is een kwartaal waar ik erg naar uitkijk. Er zitten mooie projecten aan te komen, we zijn druk bezig met de plannen voor 2023, we hebben vernomen dat Sinterklaas een kijkje komt nemen in ons clubhuis, er gaat nog een WK voetbal gespeeld worden waar we als CAN zeker iets leuks mee gaan doen en in december vindt natuurlijk ook de jaarlijkse kerstborrel plaats. Genoeg te doen en te beleven dus!

P.s. de trouwe lezer van deze rubriek had natuurlijk al in de gaten dat deze terugblik eigenlijk in de vorm van een video gepubliceerd zou worden. Die houden jullie tegoed! Aan het einde van het jaar, in de ‘aan tafel met Nelis’ van Q4-2022, kom ik met een video met daarin heel bijzondere gasten!

Denk jij na dit inspirerende verhaal ‘bij die club wil ik ook horen’? Kijk dan snel eens naar onze openstaande posities! Staat er niets passends voor je tussen? We zijn erg benieuwd naar jouw skills en ambities. Laat ons weten hoe jij denkt dat wij elkaar kunnen versterken.

Bekijk vacatures

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

A touch of gold… CAN kerstevent 2023

16 januari 2024

Nieuwjaarsontbijt en -kick-off 2024

8 januari 2024

Aan tafel met Nelis (Q4-2023)

14 december 2023