Thijs Blom
Adviseur

‘Stilstand is achteruit gang’ en ‘samen staan we sterk’

Dit zijn twee uitspraken die mij goed beschrijven. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kijken hoe het goede uitstekend kan worden. Naast het kijken hoe een kans een resultaat kan worden is het belangrijk om de kleine overwinningen te vieren. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan maken we het bos kleiner, creëren we duidelijkheid, zetten we realistische doelstellingen om het grote geheel te behalen.

Ga de discussie aan

Het werken naar een mooi resultaat doe je niet alleen, het behalen van een resultaat doen we samen. Een discussie is dan ook niks meer dan mensen die het beste uit zichzelf proberen te halen. Dit is een van de redenen waarom ik een discussie als positief punt zie. Is het beschreven probleem wel daadwerkelijk het echte probleem of moet er dieper gegraven worden om dit te verhelpen? Goede vragen, een frisse blik op de situatie en vakkennis zorgen ervoor dat ik als adviseur een organisatie kan helpen verbeteren en een goede organisatie naar een uitstekende organisatie kan begeleiden. De intrinsieke motivatie om mensen te helpen is een belangrijk punt om aan de slag te gaan bij Certificeringsadvies Nederland. ‘Je moet men geen vis geven, je moet men leren vissen’.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool of zoekende naar nieuwe beleggingsmogelijkheden in aandelen. Naast aandelen is ook whisky een leuke (en lekkere) investering. Deze passie deel ik graag met familie en vrienden door het organiseren van mini proeverijen.

Facts

10-02-1996
Hilversum
Whiskey-proeverijen
Fitness
CAN-speler sinds 01-01-2021

Soortgelijke spelers

Martijn Jonkers

Adviseur

Steven Zwarts

Manager Opleidingen