20 maart 2024

‘Step’s lekker deur!’ – CAN Do activiteit Q1-2024

Wendy van de Pol

Administratief Medewerker

Vrijdag 15 maart 2024, de dag waarop de nagenoeg volledige CAN-club kennis ging maken met de vestigingsplaats van ons hoofdkantoor ’s-Hertogenbosch! Vorig jaar was de CAN-club ook al eens in de Bossche binnenstad, maar waar zij dat toen deed per sup op het water was het nu tijd om de mooie historische binnenstad te ontdekken per step. Helaas voor sommigen was dit geen elektrische… Het CAN vitaal zullen we maar zeggen!

CAN, dè’s écht Bosch!”

Het eerste uitje van 2024 heeft alles te maken met het jaarthema dat onze fun- en feestcommissie CAN2Gether (C2G) voor 2024 heeft bedacht: “CAN, dè’s écht Bosch!” Het hele jaar staat in het teken van dit thema. Jaja, zélfs de verjaardagspresentjes zijn volledig in stijl en voorzien van een heuse, bijbehorende CAN2Gether video met toelichting bij het presentje. Daar zal ik in dit artikel niet te veel over verklappen, want in 2024 zijn er nog genoeg CAN-spelers jarig waarvoor dit een leuke verrassing moet blijven. Wel kunnen we verklappen dat er hoofdrollen zijn weggelegd voor ons C2G-team (Alex, Florian en Wendy) én dat de video is opgenomen in… juist ja, ‘s-Hertogenbosch!

Al steppend op ontdekkingstour

Maar welke historie heeft Den Bosch nou precies? Welke symbolen staan er (verkeerd) op de klok van die ene kerk? En waar komt het woord ‘oetel’ van Oeteldonk nou precies vandaan? Tijd om dat te ontdekken! In vier groepjes van zes personen mochten we, allemaal voorzien van een prachtige, rode step, en een boekwerk met foto’s, informatie en vragen, onze weg zoeken door de Bossche binnenstad. Wat was de bedoeling? Zoveel mogelijk vragen goed beantwoorden en op tijd terug zijn bij de startlocatie.

Ondanks de vele regenbuien en de daardoor opgezochte afdakjes, terrasjes en cafeetjes wist Team 1 (bestaande uit Nelis – het begint nu echt op te vallen hoor -, Tamara, Martijn, Fanny en Stijn) precies op tijd terug te keren en de meeste vragen goed te beantwoorden! BAM, de hoofdprijs: een heerlijke fles Cava.

De Grote Diner Spelshow

Steppen maakt hongerig; tijd dus om restaurant Het Groote Genoegen op te zoeken voor een heerlijk diner en de Grote Diner Spelshow. Onder leiding van spelleidster Noor werden in een aantal rondes de meest moeilijke vragen op ons afgevuurd, afgewisseld met diverse minigames en, niet onbelangrijk, lekker eten. Het is de bedoeling dat we in vier teams zoveel mogelijk punten halen en het antwoorden moet met een echte quizknop. Helaas duurde het een tijdje voor het rammen op de knop mocht. Jammer voor collega Thijs, hij kon niet wachten! Toen het eenmaal zover was, was zijn hand dan ook niet bij de knop weg te slaan waardoor hij automerken mocht noemen en zodoende flink wat punten wist te behalen voor Team 1. Helaas mocht dit niet baten, want Team 2 wist er met de volgende fles Cava vandoor te gaan. Vervolgens werd er nog even gezellig nagekletst onder het genot van een kopje koffie. En… tsja, toen was het eerste CAN Do uitje van 2024 alweer een feit. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Ook met ons op uitje??

CAN2Gether, DoeDenBosch, Het Groote Genoegen en natuurlijk alle CAN-spelers, hartelijk dank voor deze enorm gezellige en leuke middag en avond! Houdoe war!

Wil jij volgende keer ook deelnemen aan onze toffe CAN Do events? Laat ons dan weten wat je skills zijn! Bekijk onze openstaande vacatures! Zit er geen passende vacature voor je tussen, maar zie je wel kansen om elkaar te versterken? Laat ons dan weten waarom jij onze selectie kunt versterken. Doe een open sollicitatie of neem contact op.

Vacatures

Teamtalk

Lees wat onze teamspelers inspireert, hoe we binnen onze club werken en wat onze (persoonlijke) dromen en doelen zijn.

19 januari 2022

Van CANtoor naar CAN clubhuis

Een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen! Voor het team van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bracht de start van 2022 nog iets nieuws: een gloednieuwe werklocatie. Daarmee laten we het CANtoor in Veghel achter ons en is onze hoofdlocatie het ‘CAN clubhuis’ vanaf nu gevestigd aan de Bruistensingel […]

10 januari 2022

Werken bij CAN is werken volgens het CAN model: geen hiërarchie of standaardtaken. Maar wat dan wel?

Zo werkt ons organisatiemodel: Het CAN Model Is dit weer zo’n standaardverhaaltje over de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van een organisatie die je ook op kunt zoeken op hun website? Nee joh, zeker niet! Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werken we niet volgens theoretische modellen, houden we niet van hiërarchie en zijn we al helemaal […]

Recent

Aan tafel met Nelis (Q1-2024)

3 april 2024

De kracht van een sterk werkgeversmerk? Cultuur is het antwoord!

27 maart 2024

‘Step’s lekker deur!’ – CAN Do activiteit Q1-2024

20 maart 2024